hategame logo
Baldur’s Gate III все пак излиза тази година
пуснато на 24 февруари 2020 от pseto
baldur's gate 3
След като наскоро се неофициални информации, че Baldur’s Gate III ще се появи в продажба тази година, то те бяха потвърдени и официално. Играта ще може да се играе в Steam по някое време през 2020-а, но малката уловка е, че говорим за Early Access.

Което ще рече, че до края на годината ще имаме достъп до незавършена ревизия на Baldur’s Gate III. А колко ще е съдържанието можем само да гадаем. Възможно е да ни бъде предложена само първата глава от историята от една страна... или почти цялата игра от друга.

Разработчиците Larian обичат да пускат игри в Early Access. И двата Divinity: Original Sin се появиха под такава форма. Това позволи на компанията да види какво се харесва на геймърите и какво – не, а също така и да намери и изчисти доста бъгове своевременно. Ето, че това ще се случи и с Baldrur’s Gate III.

Засега за играта не знаем почти нищо. Беше показано само едно кинематично видео и нищо повече. Скоро обаче можем повече – по-точно на изложението PAX East, което ще се проведе в средата на седмицата.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл