hategame logo
Battlefield 3 с 10 милиона продажби, Fifa 12 с 10 милиона продажби, SWTOR с 2 милиона продажби... EA все още е на загуба!
пуснато на 02 февруари 2012 от pseto
EA Redwood Shores
Бахти, нямам идея дали в EA не си бършат задниците с пари в кенефите, но щом и след супер силното тримесечие между октомври и декември 2011-та компанията не е излязла на плюс... то не знам кога ще се случи това!

Въпреки Battlefield 3 и Fifa 12, всяка от които регистрирала по 10 милиона продажби досега и въпреки Star Wars: The Old Republic, имащ 2 милиона продажби и 1.7 милиона активни потребители в момента... EA записва загуби от 205 милиона долара за тримесечието октомври-декември. Да, има развитие в сравнение със същия период през 2010 година – тогава загубите са 322 милиона в зелено. Въпреки всичко, ако толкова силно тримесечие не може да помогне на Electronic Arts, то не знам какво трябва да се направи.

Но все пак, ще видим какво крие бъдещето за американците. Пък и понамалелите загуби са добра новина в крайна сметка. Сред положителните вести е и растежът на услугата за дигитална дистрибуция на игри Origin, която вече може да се похвали с 9.3 милиона регистрирани потребители и приходи от над 100 милиона долара.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл