hategame logo
Civilization VI с battle royale
пуснато на 12 септември 2019 от pseto
civilization 6 red death
Какви ли не игри се сдобиха с battle royale режими в последно време. Но пък е интересно, когато и походовите заглавия, например Civilizaiton VI, прилагат концепцията. От видеото под статията можете да видите как ще изглежда Red Death.

За какво става дума ли? Действието се развива в близкото бъдеще, когато е време ядрена война да заличи човечеството от лицето на планетата ни. Навсякъде се стеснява облак от радиация, който убива всичко живо, като нашата цел е да се спасим от него, излитайки с космически кораб към други галактики.

В Red Death елемент на строене няма да има. Ще липсват и различни фракции. Вместо това ние ще имаме на разположение една важна единица, която трябва да защитим – при нейната смърт играта приключва. Между 2 и 12 души ще могат да се включат в един мач, като темпото е доста по-бързо от това на стандартните Civilization кампании. Из картата ще има различни лагери и фракции, от които можем да събираме още единици, ъпгрейди и други.

Като цяло Red Dead изглежда като забавна добавка, особено и като се има предвид, че е безплатна Тя може да бъде свалена за походовата стратегия още сега.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл