hategame logo
Cyberpunk 2077 няма да бъде забавен след септември
пуснато на 09 април 2020 от pseto
cyberpunk 2077 8
Cyberpunk 2077 ще се появи през септември тази година без повече забавяния, оптимистични са CD Projekt Red. От компанията ни уверяват, че въпреки пандемията в момента завършването на заглавието върви по план в момента.

„Не ни липсва мотивация, а също така притежаваме инструментите за отдалечена работа. В последните няколко три седмици процедирахме така и настоящите резултати показват, че няма сериозни нарушения на работния процес“, казват от компанията.

Така всички, очакващи Cyberpunk 2077 с нетърпение могат да са малко по-спокойни – вероятно ще е възможно да го разцъкат през есента.

Самата игра бе отложена по-рано през годината. По план тя трябваше да излезе този месец, но получи нова септемврийска дата. А сега остава да видим дали тя ще бъде спазена.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
09 април 2020
Ха дано. Ако песимистичните прогнози се сбъднат и вируса откара до Септември,може и да я отложат евентуално,но не защото няма да е готова,а защото няма да има читава премиера.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
10 април 2020
То като гледам, както е тръгнало, нищо няма да има читава премиера тази година. Всички се надяваме втората половина да се нормализират нещата, но пък кой знае?
sClass avatar
sClass
11 април 2020
Q1 21
logout avatar
logout
14 април 2020
Не би трябвало, вече са я дали за рейтване на различните агенции, а и няма да чакат новите конзоли, понеже още февруари постнаха в туитър, че закупилите играта за Xbox One ще получат безплатен ъпгрейд за новата конзола - "Gamers should never be forced to purchase the same game twice or pay for upgrades. Owners of #Cyberpunk2077 for Xbox One will receive the Xbox Series X upgrade for free when available."
igra4 avatar
igra4
15 април 2020
Тия сдр, да не се правят на светци. Пей туайс, мей файвс, простотии. Защото после така, ще ги доят с длста.
logout avatar
logout
15 април 2020
Бъркаш ги с твоите богове, не смесвай религиите.
pseto avatar
pseto
16 април 2020
Помня, че писах някаква новина за това, ама не го вярвам много-много. Струва ми се прекалено добра оферта. Определено ще ми се вдигнат повече в очите поляците, ако го направят. Макар че аз почти сигурно ще играя на PC-то, тъй че ми е все тая какви са конзолните оферти.

П.С. А че рокстарци са доячи, това е повече от ясно. Така и не пуснаха и едно сингъл DLC за GTA V, само микроплащания в мултито. CD Projekt Red - съвсем различно, малко експанжъни с много съдържание.

logout avatar
logout
16 април 2020
Не са споменали нищо за безплатен ъпгрейд за PS5, може от там да компенсират разликата

p.s. те рокстар и за "божествената" RDR2 онлайна се продава отделно, явно номера им минава. Другите доячи 2К поне известно време дават безплатно следващото NBA за част от първите станали ниво "легенда" в играта, да ги компенсират малко за изхарчените пари за валута в нея

logout avatar
logout
16 април 2020
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл