hategame logo
Heroes of the Strom екипът намален
пуснато на 14 декември 2018 от pseto
zarya heroes of the storm
Екипът, работещ по Heroes of the Storm в рамките на Blizzard ще бъде намален. Това става ясно от официално съобщение на студиото.

От него научаваме, че част от разработчиците – не се споменава колко точно – ще бъдат разпределени в други проекти. Така изглежда Blizzard няма особена вяра, че Heroes of the Storm може да се развива.

Все пак биваме уверени, че играта далеч не е спряна. В нея ще продължат да се добавят герои, макар и с по-бавно темпо от сегашното.

От друга страна обаче планираните esports турнири, планирани за Heroes of the Storm догодина. Което намеква, че чисто и просто заглавието не носи достатъчно пари.

Съобщението на Blizzard посочва, че студиото е взимало и преди подобни решения, „без които игри като Diablo II, WoW, StarCraft II и Overwatch не биха съществували“. Добавя се, че намаленият екип на Heroes of the Storm е бил трудно решение, което не е било взето на лека ръка.

И така – какво крие бъдещето за играта?

Коментари
rosniak avatar
rosniak
14 декември 2018
Накратко казано: Death game. Но, Blizzard сами си го набиха, щото не слушаха играчите и си правиха квот си искат. И тва е от година и половина и горница !
pseto avatar
pseto
18 декември 2018
Според мен тоя процес на пренасочване на разработчици е почнал отдавна и HoTS е бил оставен на самотек. Сега го обявяват и официално и общо взето казват - "Играта умре".

Но както казах много пъти вече - Blizzard, особено под шапката на Activision, гледа само печалбата и тя трябва да е доста стотици милиони. Ако ли не, просто със секирата през вратлето на някой проект и дотам.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл