hategame logo
Horizon: Zero Dawn с дата на премиера за PC
пуснато на 03 юли 2020 от pseto
horizon zero dawn pc 2
Horizon: Zero Dawn най-накрая се сдоби с дата на премиера – поне ако говорим за дългоочакваната PC ревизия на заглавието. Тя е след малко повече от месец на 7 август.

Новината е съпътствана и от ново видео за играта. Него можете да видите под статията, като показва част от графичните подобрения, с които ще може да се похвали версията на заглавието за компютри.

Horizon: Zero Dawn излезе в началото на 2017-а за PS4. Играта бързо се превърна в един от най-популярните ексклузиви за платформата.

Horizon: Zero Dawn е първият PS4 ексклузив, който ще се сдобие с PC версия. Sony обеща и още подобни портове, макар че едно е сигурно – компютрите винаги ще чакат поне година, а вероятно и повече. Японската компания също подчерта изрично, че тези ревизии няма да са толкова много – доста от PS4 (а след като излезе – и PS5) ексклузивите няма да се появят никога за PC.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
03 юли 2020
Само да поясня- 60 fps не е 60 frames-per-second, а 60 fanboys-per-second, дет се чувстват предадени от Playstation!
darkblue avatar
darkblue
03 юли 2020
От август нататък ще бъде много натоварено
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
04 юли 2020
Това е вярно. Също така маса игри нямат още дата,а някои от тях трябва да се появят през 2020,та Ноември,Декември може да е "тегаво".Псето веднъж каза,че иска 36 часов ден,но по-скоро трябва 48. Иначе тази игрица,ще я взема 100%.
igra4 avatar
igra4
04 юли 2020
Лятото няма нужда да излизат игри, даже и тея дето ще излизат са много.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл