hategame logo
Kingdom Hearts III – видео за ревютата
пуснато на 19 февруари 2019 от pseto
kingdom hearts 3 2
С видео за отзивите се сдоби Kingdom Hearts III – и както можем да се уверим от него те са доста положителни. Клипчето с дължина от минута и половина е изпълнено със суперлативи за заглавието от куп големи медии.

Самата игра се появи преди близо месец в края на януари. Платформите са PS4 и Xbox One.

Но дали и бъдещото ревю в сайта ще е толкова положително? Отговорът е – не точно, но защо - ще разберете в идните дни, когато то ще е налично.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
20 февруари 2019
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
20 февруари 2019
Не съм я купил още. Имам 4 игри поне които играя, но по нататък ще я взема задължително със ре2 ремейка. Иначе не се учудвам, че псето ще я сложи в хейта, толкова разбира, да си цъка пеце боклуците и анатемата, той на такива лайна се празни.
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
25 февруари 2019
Тази игра, ако pseto е пробва да я играе, хващам бас, че ще скипва кътсцените, които са около 10 часа. В началото има 40 минути клипчета за гледане, pseto дали няма да ги скипне без да гледа и 10 секунди дори и дали изобщо е изгледал всички кътсцени на Marvel's Spider-Man или която и да е игра.Аз поне съм изгледал всички синематици на Spider-Man и на Knack 2. Ама поне ще е пусне на Hard, да се успокоява "колко е добър на игри". Чакаме да излезе Days Gone и всички да я хвалят, а pseto да реве, че нещо не е наред, не за друго ами щото всеки ще я хареса, а на него ще му е тъпа. От сега знам, че тази игра няма да му допадне. Нека направим един анализ, какво ще се случи до средата на годината - pseto ще започне да хвали игри като The Division 2 и Assassin's Creed III Remastered колко са добре изпипани, а като поиграе 10-15 часа на RAGE 2 и Dying Light 2 ще започне да търси кусури и да плюе, че едната била много праволинейна и лесна, а другата била още от същото. Абе голяма лудница ще е и голямо шоу ще става през тази година, PS4 е най-великата конзола излизала някога и набира все повече и повече сила. Може би ще залезе с The Last of Us 2.
igra4 avatar
igra4
25 февруари 2019
Да, и аз очаквам доста гафове от Псето. Звучните словестни шамари на гейм обществото още отекват в ушите на Псето. Очаквам доста сеир и некомпетентни мнения от страна на амбразурчиците,но пък може да греша и всичко за е точно. Поживьом, увидим
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл