hategame logo
L.A. Noire с над 5 милиона продажби
пуснато на 03 февруари 2012 от pseto
la noire 10

L.A. Noire е преминал границата от 5 милиона продажби, превръщайки куеста в една от най-успешните игри в последната 1 година. Това става ясно от обявените финансови резултати на разпространителя Take-Two Interactive.

Въпреки тази доста добра вест, съдбата на разработчика Bondi беше повече от трагична. След избухнал сериозен скандал за тежки условия на труд, компанията беше закрита... като това, естествено, не значи, че няма да има продължение на играта. Просто някой друг ще се заеме с него.

Иначе, освен продажбите на L.A. Noire, Take-Two разкрива и броя на шитнатите бройки от други популярни цъкалки. Става ясно, че франчайзът Red Dead вече е преминал границата от 13 милиона единици, а пък NBA 2k12 е продал близо  4 милиона.

Що се отнася до приходите и печалбите, то те са съответно 236.3 милиона и 29 милиона долара. Както бихте се досетили обаче, догодина със сигурност Take-Two ще се похвали с по-високи стойности след излизането на GTA V, който, както винаги, ще регистрира хипер високи продажби.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл