hategame logo
Metro Exodus с разширено предпремиерно видео
пуснато на 01 февруари 2019 от pseto
metro exodus 1
Metro Exodus се сдоби с разширено предпремиерно видео. Клипчето можете да видите под статията, като ни показва... доста елементи от играта.

От една страна можем да се насладим на атмосферата и разнообразно изглеждащият отворен свят.

От друга – виждаме и достатъчно геймплей в петминутното видео, включително за различните ни подходи към битка, главната ни база, разположена в парен локомотив и други.

Клипчето горе несъмнено е достатъчно добре направено, за да поуспокои леко страстите покрай скандалите относно Epic Games Store. Изведнъж стана ясно, че играта вече не може да се купува в Steam, където бе налична дълго време за предварителна продажба. Вместо това тя ще е налична за PC единствено в Epic Games Store. Това доведе до огромни негативни отзвуци. В самото видео долу накрая не виждаме корица на играта за PC, а пък логото на Epic Games Store е едвам видимо (но все пак видеото има значително количество дизлайкове само заради скандала в YouTube).

Metro Exodus ще е наличен на 15 февруари за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
02 февруари 2019
Изтрит коментар
Charcharo avatar
Charcharo
02 февруари 2019
Ядосан developer в руски форум говори на ядосани руснаци.

https://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=71769&st=0&p=1648737&#entry1648737

Toxi Toxi, ни езици, ни четене с разбиране, ни хардуер са ти силни страни.

Иначе... разбирам го човека. Яко лошо е да те ебат за нещо такова, ама трябва да спре да комуникира със западната сган и да се върне в реалността.

pseto avatar
pseto
03 февруари 2019
Апропо е доста изопачено да се казва, че това е мнението на 4A Games, просто някакъв дев е казал нещо си в някакъв си форум. Като нищо може и да глътне вода този пич много скоро (да се разбира да го уволнят)...

Иначе никой разпространител няма да отебе PC версия, не и лаком като Deep Silver и то без да има основание за конзолна ексклузивност. Да не говорим колко силна е Metro фенската база за PC. Доста по-вероятното е Metro серията никога да няма продължение и да приключи дотук при тотален фейл на PC версията, който да удари евентуално Deep Silver/THQ Nordic... отколкото евентуалното ново Metro, което ще дойде две хиляди двадесет и не знам коя си година да е без PC ревизия.

pepito avatar
pepito
04 февруари 2019
Даже вече го опровергаха, щото тая серия се появи на РС и успеха й дойде от РС, тия приказки + епик простотиите като сложиш и негативните реакции в стийм, нищо чудно цялата работа да доведе до бойкот на потребителите. А не знам доколко конзолната версия ще е успешна, още от първата игра графиката + изискванията към хардуера бяха основния момент да привлече РС потебителите, сгеа като гледам изисквнията нещата са отново така.
Charcharo avatar
Charcharo
04 февруари 2019
Metro игрите не са много тежки освен ако не искаш Ultra. Конзолните са OK със Medium и 30 кадъра тъй че...
pseto avatar
pseto
04 февруари 2019
Миналото Metro не беше тежко, не беше и леко. Средна ръка. Малко са компаниите, които оптимизират за PC игрите като Crytek - техните заглавия и на low изглеждат страхотно и вървят страхотно. Жалко само, че така и не се научиха как да направят нещо с леко читав геймплей...
Charcharo avatar
Charcharo
04 февруари 2019
По-леко от Crysis 1/2/3 беше. И също толкова красиво.

https://youtu.be/dSsbpRr_Qog

ATI 5770 + i5 750

Charcharo avatar
Charcharo
04 февруари 2019
https://www.gameru.net/forum/index.php?s=&showtopic=71769&view=findpost&p=1649495

"Original point was in that this forum is very small, so it should not ever be considered as a public place. It is a tiny place for chatting in the backyard of the internet.
But somehow drama queens (quarterling, jim sterling and so on) managed to winkle out developer's words and twisted them to fuel up more drama. Those dirty mouth quarterling even called a developer "rep of 4a games". Really? Rep of 4a games here, on a forum with a dozen of alive people? A nice place to settle in for promotion purposes, huh?"

"It does not even matter what developer said or intended to say, the following reaction was completely inadequate, because western gamers are not capable to accept inconvenient information anymore."

Както и да е, 4A се извиниха. Свърши вече.

pseto avatar
pseto
04 февруари 2019
Сами наливат масло в огъня, малко акъл трябва и от разработчиците. Малък форум, голям форум - все си е публично място.

Сега ми се струва, че ако Denuvo сгъне след седмица и половина доста хора ще изпиратстват като форма на протест, от което ще го издухат само разработчика и Deep Silver. Тъй че трябва да стискат палци и да се молят на всички божества Denuvo да издържи. Че иначе кофти.

pepito avatar
pepito
04 февруари 2019
покрай тия драми нищо чудно специално да се активизират да го кракнат възможно най-бързо
igra4 avatar
igra4
05 февруари 2019
Колкото и да я помпят, тая игра никога няма да стигне Сталкер.
bojosan avatar
bojosan
20 февруари 2019
Брат, тва е такаа помия...такаа помия че ми иде са се застрелям дет си дадох кинтите за тва дърво.Сега чекам оня хайпърчето да се пръкне от некъде и да почне да ми запилква.Май треаше да го послушам да я не вземам.....
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
20 февруари 2019
Изтрит коментар
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
20 февруари 2019
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
20 февруари 2019
Сега очаквам бг форумите да се напълнят с мнения, както и тук. Божо нека я плюе, поне я е купил, а ония боклуци които презирам, сега ще я дръпнат от маймунда, и ще квичат, че не им върви с 60 ефпесе. Иначе играта по нататъка сиг ще я взема, но въобще не ми е приоритет в момента, не вярвам да е лоша.
Charcharo avatar
Charcharo
21 февруари 2019
60 fps 2560x1440 @ Ultra

както и да е, минах я на Ranger Hardcore с добрия край.

pseto avatar
pseto
21 февруари 2019
@igra4, Toxic ли имаш предвид? Който гледам добре-добре следи торентите, няма и една минута след пускането вече е готов с коментар и сигурно вече лийчва. Пък и се видя, че конзолни игри не обича хич, а до RDR2 не можеш го накара да се докосне дори и с пистолет до челото.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
21 февруари 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл