hategame logo
Mount & Blade II: Bannerlord излиза през март догодина
пуснато на 21 август 2019 от pseto
mount and blade 2
Mount & Blade II беше обявен преди цели 7 години. Едва ли мнозина се очаквали, че разработката на заглавието ще се проточи чак толкова, но ето, че и днес играта не е излязла. Но изглежда това може би ще се случи скоро.

Понеже на Gamescom бе обявено кога ще видим Mount&Blade II – през март догодина. Уловката? Става дума за Steam Early Access. Което означава, че ще имаме недовършена версия на средновековната игра, в която е възможно да има бъгове, недомислици и тъй нататък.

От друга страна така започна и оригиналния Mount&Blade – а вероятно някои от първите фенове на серията го помнят още в ранните му бета варианти. Тъй че предполагам всички ще са щастливи, че най-накрая ще могат да се докоснат до Bannerlord.

Ако няма поредно отлагане с някоя и друга година.

Виждаме и ново видео, което ни показва това, което искаме да видим. Масови средновековни битки, обсади на крепости и мелета във всякакви пейзажи. Очевидно разнообразието на единици е значително по-голямо, графиката - по-красива... но какви ли други подобрения ни очакват в Mount&Blade II: Bannerlord?

Коментари
hyper avatar
hyper
23 август 2019
ooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

С толкова години работа дори early access ще има доста за правене, това директно отива до Киберпънка за най-чакани за догодина

pseto avatar
pseto
25 август 2019
И аз я очаквам с нетърпение... от екстремално отдавна. Но дано не я отложат пак. Което няма да е шокиращо. Все пак Mount&Blade комюнитито мисля е доста отворено, поне ако говорим за доста ветерани и дори да не е в отлично състояние играта ще се подходи градивно. Още помня как изобщо стартира оригиналната, беше просто някаква идея с яка бойна система, като липсваше... почти всичко останало, което се добави след това. Нито куестове имаше, нито обсади, нито нищо, просто ходиш и се биеш. И брутално много бъгове. Ама хората си играеха с кеф и помагаха с фийдбек, че да се надгради играта и да се стигне до днешното си състояние.

Абе, искам да избивам хора (с по-новата графика и дано повече екстри).

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл