hategame logo
NFS: Payback и Vampyr са PS Plus игрите за октомври
пуснато на 30 септември 2020 от pseto
ps plus
Октомври е зад ъгъла - а това означава, че вече е време да научим кои ще са безплатните PS Plus игри за месеца. А те са следните: Need for Speed: Payback и Vampyr.

Първата от двете игри вече навъртя 3 годинки. Рейсърът се появи през 2017 година, като може би не беше най-лошото от новите NFS-та, но все пак попадна в рубриката хейт ревюта.

Що се отнася до Vampyr, играта на студиото зад Life is Strange излезе през 2018-а и получи смесени ревюта. Доколкото имаше някои проблясъци в нея, то минусите бяха прекалено много.

Двете заглавия ще са налични между 6 октомври и 2 ноември.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
01 октомври 2020
Още един месец, в който няма да си пускам абонамент значи.
Бих разцъкал Вампир, но имам засега достатъчно други заглавия. А игри с "колички" никога не съм играл, освен Gran Turismo на PSX преди 20 години.
pseto avatar
pseto
04 октомври 2020
Това ми напомня, че ранните Gran Turismo-та някак бяха по-яки, с по-разнообразни състезания, даже и ралита имаше едно време, яко автомобили, че и щети по тях. В последните години почнаха силно да залагат на пистовите състезания, не че е зле, ама аз винаги съм бил по-скоро на гонките по пътища, отколкото на писти.
HighFist avatar
HighFist
01 октомври 2020
Както беше писано и преди, Vampyr тръгва много обещаващо, но след средата се превръща в тотална каша. Заглавието не успява да реализира напълно потенциала си, но безплатно би могло да се пробва.


Need for Speed: Payback - посредствени механики, грайнд, история, луут механики като от мобилна игра и т.н.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл