hategame logo
Още новини за Baldur’s Gate III в края на седмицата
пуснато на 01 юни 2020 от pseto
baldur's gate 3 2
Повече за Baldur’s Gate III ще научим в края на тази седмица. Тогава разработчиците Larian ще участват в инди изложение, на което ще ни представят още кадри от заглавието си.

Събитието ще се проведе на 6 юни – изцяло онлайн. На него освен Larian ще участват и други компании – включително 11 Bit Studios, Rebellion, Raw Fury, Coffee Stain Studios и други.

Едва ли обаче има какво толкова да ни бъде показано относно Baldur’s Gate III. Наскоро видяхме доста геймплей, от който добиваме ясна представа как ще изглежда играта. Като цяло отзивите са леко смесени – най-вече заради прекалено многото прилики с Divinity: Original Sin заглавията.

Все още не знаем обаче датата на премиера на Baldur’s Gate III. Вероятно е тя да бъде по някое време през 2021 година, като по традиция ще имаме и период на Steam Early Access преди това.

Коментари
pepito avatar
pepito
01 юни 2020
а следващия месец ще пуснат новина, в която ще кажат кога ще ще излезе повече инфромация относно кога ще има повече инфромация за играта ...
pseto avatar
pseto
01 юни 2020
Важно си е все пак е да се обяви кога може да се очаква да се обяви нещо.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
01 юни 2020
Наистина се надявам крайният продукт да е нещо, което да се усеща като напрегнато, мрачно, тягостно приключение. Харесвам Дивинити поредицата им, но мисля, че тук трябва да съкратят това веселяшко усещане, което беше така удачно там.
За Псето съм сигурен, че ще има своите мрачни моменти, като ролне няколко критикъл фейла подред, ама нещо повече ми се иска да има.😂
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
01 юни 2020
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
01 юни 2020
Нямам обширни наблюдения върху Двойката, спрях я временно и не съм се върнал да я довърша, може би наистина има някаква промяна на тона, която съм нямал време да осмисля.
Като цяло не тематиката, а по-скоро изпълнението имах предвид.
pseto avatar
pseto
03 юни 2020
Да, атмосферата на Divinity е някаква по-веселяшка плюс всякаквите задявки, които разработчиците са вкарали, но си има и достатъчно сериозни теми. Но въпреки това играта си оставя едно специфично усещане - на Divinity, както и Baldur's Gate си има своето. Поне аз имам сериозни съмнения, че Larian ще успеят да излязат от калъпа си, в крайна сметка това е същото като да накараш един култов музикант да адаптира песен на някоя друга група - почти винаги тя ще се пречупи през неговата призма. Та и тук ще е така, пък дали ще е за добро или лошо - не е ясно.

А мрачни моменти за мен ще има, още като видях подробния геймплей с няколко изпуснати 90% атаки и усетих как започвам да се препотявам.

HighFist avatar
HighFist
02 юни 2020
Играл съм всички игри от този жанр и по-конкретно от "Infinity Engine" ерата. Дано в случая да не използват само името на поредицата.

Divine Divinity също беше много мрачна игра навремето.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл