hategame logo
Правят RPG по South Park, излиза през 2012 година
пуснато на 01 декември 2011 от pseto
south park
Някога South Park ми беше от любимите сериали – в последните години обаче, качеството на култовата анимация падна значително и в момента е повече от посредствена.

Все пак, няма как да не се изкефя на една новина – в момента се готви RPG по South Park. Негов разработчик ще е студиото Obsidian – разработчиците на Fallout: New Vegas, Dungeon Siege III и др. Откъм жанр, ще видим „истинско” RPG, в което поемате ролята на ново дете в града, което ще трябва да се справи с куп задачи.

Мога да предположа, че познати герои като главното каре Картман, Кени, Стен и Кайл ще ви дава задачи в играта. Вероятно ще са налични и много от останалите персонажи в South Park. Естествено, сред злодеите ще са Дявола, Manbearbig (смесица между човек, прасе и мечка) и др.

Детайлите за проекта не са много, но е известно, че създателите на шоуто Мат Стоун и Трей Паркър ще участват активно в него. Иначе, игрицата ще се появи на пазара по някое време през 2012 година, като наистина се надявам да напомни на добрите времена на South Park, а не скапаните нови сезони.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл