hategame logo
Разкриват детайли за играта по South Park, ще е походово RPG в японски стил
пуснато на 06 декември 2011 от pseto
south park
Сещате ли се за играта по култовия анимационен сериал South Park, която беше обявена съвсем наскоро от Obsidian? И за която нямаше каквито и да е подробности откъм геймплей?

Е, такива вече има, след като беше разкрито какво можем да очакваме. В играта по South Park ще има 5 класа – wizard, paladin, adventurer, rogue, както и 5-ти „неконвенционален и измислен изцяло от Картман”. Със сигурност този тип герои ще са най-интересни!

Иначе, със започването на играта ще имате възможност да си направите нов главен герой по изрично настояване на създателите на South Park Мат Стоун и Трей Паркър. Най-вероятно обаче ще имате възможност да присъединявате към вашето парти персонажи като Картман, Кени, Кайл, Бътърс, Стан, Уенди, Токин и др.

Самите битки в играта ще са изпълнени в японски стил – походово, като вашите герои ще имат възможност да избират дали да подкрепят своя отряд, да атакуват или да се защитават. Не е известно дали реалновременният елемент (нали се сещате, разкриването на игралния свят) ще е изпълнен в 2D или 3D формат. Според мен ще е най-добре да е 2D – така или иначе South Park е популярен именно заради своя уникален двуизмерен външен вид.

Откъм енджин ще бъде използван този на Dungeon Siege III. Според мен тоя двигател не е особено красив, ама ще видим как ще изглежда, когато бъде нагоден към нуждите на South Park играта.

Така остава да видим как би изглеждала тази игра по South Park. Заглавието трябва да се появи на пазара „по някое време през 2012 година”.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл