hategame logo
Слухове: Dragon Age се сдобива с мулти, използва Frostbite 2 енджин
пуснато на 30 ноември 2011 от pseto
dragon age II
Поредицата Dragon Age ще се сдобие с мулти, твърди американският гейм сайт Kotaku, позовавайки се на „запознати източници”. Не става ясно дали това ще е добавка за Dragon Age II, който излезе по-рано тази година, ще е отделен standalone експанжън или пък част от очаквания догодина Dragon Age III.

Иначе, самото мулти ще е изпълнено в кажи-речи стандартен за ролевия жанр стил: ще имате арена, в която ще можете да се изправяте срещу вълни от гадове или пък възможност да се биете директно с други играчи. Определено второто изтлежда доста любопитно.

Ташакът е, че ще имате и възможността... да играете с дракон! Ще е адски интересно да да се види и изпълнението на тази идея!

Освен всичко друго, играта ще използва и Frostbite 2 енджина на DICE, който е наличен не само в Battlefield 3, но също така и в Need for Speed: The Run. Според източниците на Kotaku, „мултито на Dragon Age изглеждало зашеметяващо”... само дето и изискванията на Frostbite 2 също са не по-малко размазващи и общо взето трябва да имате хай енд хардуер, за да цъкате нормално на PC…

Все пак, надявам се BioWare скоро да разкрият подробности за този аспект на Dragon Age и официално.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл