hategame logo
Sniper Elite V2 с нескопосан порт за Wii U, получава критики
пуснато на 31 май 2013 от pseto
sniper elite v2
Пореден шамар беше ударен на Wii U, този път с порта на играта Sniper Elite V2. Оказва се, че версията на шутъра за конзолата на Nintendo е доста разочароваща.

От скрийншота над статията можете да се уверите за какво става дума – налични са единствено възможностите Play за сингъл кампанията, Options и Extras. Кооперативката липсва, както и възможността да цъкате в мулти срещу други хора. Не само това, но дори не са интегрирани Leaderboard-овете.

Разочароващо.

Всъщност, част от тези екстри – например PvP-то – биват интегрирани чрез DLC в оригиналния Sniper Elite V2. Но това не оправдава липсата им в Wii U версията – неписано правило е, че когато една игра закъснява с цифра време за дадена платформа, то тя включва всички свои добавки, експанжъни и т.н. На същата цена, естествено.

Като цяло, пореден шамар за Wii U. Подобни набързо скалъпени портове, в случая без каквато и да е мултиплейър поддръжка – не спомагат за нищо положително. Не, че Sniper Elite V2 е чак толкова страхотна игра, че да я оплакваме... напротив, адски посредствена си е. Но щом дори и в тези случаи никой не се старае при Wii U… какво да говорим?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл