hategame logo
Telltale умря тотално?
пуснато на 05 октомври 2018 от pseto
telltale logo
Наскоро стана ясно, че студиото Telltale е съкратило огромна част от служителите си. Все пак останаха 25 души, за които оставаше нелеката задача да завършат финалния сезон на The Walking Dead.

Това изглеждаше общо взето непосилно предизвикателство за толкова малко хора. И то без финансов ресурс, тъй като Telltale очевидно изживява последните си дни като компания. И явно е било решено, че няма смисъл дори да се опитва.

„Хей, помните ли за онзи екип, който трябваше да остане в Telltale известно време и от който съм част аз? Шегувам се – аз също бях съкратена“, казва Рейчъл Ноел, отговаряща за представянето на сюжета в The Walking Dead.

Така изглежда Telltale просто са решили да се откажат от така или иначе непосилната си битка. В последните дни компанията се опитва да намери партньор, с чиято помощ да завърши The Walking Dead, но изглежда това няма да се случи.

Особено и при положение, че вече тече съдебно дело срещу студиото и по-конкретно начина, по който бе съкратен екип от над 250 души – без да се платят обичайните в подобни ситуации компенсации. Ситуацията стана заплетена... и вероятно ще се разреши единствено с бързия фалит на Telltale.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл