hategame logo
The Witcher 3 с издание за новите конзоли
пуснато на 04 септември 2020 от pseto
the witcher 3
Ново издание на The Witcher 3 за следващото конзолно поколение беше обявено. Засега дата на премиера липсва, но знаем, че освен за PS5 и Xbox Series X ще видим подобрената версия и за PC.

В нея ще видим разнообразни графични ъпгрейди, включително и поддръжка на ray tracing. Като имаме предвид, че The Witcher 3 навърши пет години, то вероятно някакво подобрение във визуален аспект е належащо.

Най-добрата новина за феновете на серията пък е, че новата ревизия ще е безплатна за собствениците на The Witcher 3. Така няма да е нужно доплащане за нещо, което играчите вече притежават. Макар че е интересен въпросът дали онези, които са си купили само основният The Witcher 3 ще получат безплатно ъпгрейда (който включва и всички DLC-та и експанжъни за играта).

За онези, които не притежават RPG-то пък новото издание ще се продава като стандартна игра, вероятно и на пълна цена от 60 долара/евро.

Покрай идването на новото конзолно поколение компаниите подхождат съвсем различно при версии на игри, налични и за настоящите платформи, и за наследниците им. Едни предлагат безплатни ъпгрейди с оферти тип „купи веднъж, играй на две платформи“. Други пък настояват всяка версия да се купува поотделно. Е, CD Projekt Red се нареждат сред „добрите“ и този път.

Коментари
Charcharo avatar
Charcharo
04 септември 2020
Ето така се прави!

Ще има и по-нов HDR. Дано текстурните модове лесно да се слагат.

pseto avatar
pseto
06 септември 2020
Не мисля, че ще прецакат нещо по модовете (или и да прецакат, едва ли ще е толкова трудно адаптирането). Но да, поляците добре действат, сякаш нещо се пречупи с The Witcher 2 и DRM-а, тогава сякаш решиха да не се занимават с тъмната страна.
Charcharo avatar
Charcharo
06 септември 2020
Ще се оплаквам, че книгите бяха по-добри с HDR, DXR, и 4K модове.

Cant wait.

И да можехме да ги пречупим още малко, че и SDK да дават...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл