hategame logo
Total War: Three Kingdoms обявен
пуснато на 12 януари 2018 от pseto
total war three kingdoms 1
Следващата Total War игра се нарича Three Kingdoms и ще се развива в Китай, става ясно от съобщение на разработчиците Creative Assembly. Можем да видим и първо видео за заглавието.

Както бихте се уверили то е кинематично, като ни показва периода, в който ще се случва всичко – края на втори век. Кампанията ще започне през 190 година в периода на Трите кралства в Китай, в който три династии са изправени пред свирепа борба за власт.

Несъмнено всичко ще се върти около тях, макар че по традиция можем да очакваме и още фракции в Total War: Three Kingdoms. Вероятно и скоро ще видим първите геймплей трейлъри.

Редно е да отбележим също, че Total War: Three Kingdoms ще е „основна“ игра в серията. Наскоро Creative Assembly обяви, че франчайзът ще включва и мини издания, в които акцентът ще е на разнообразните исторически периоди, но кампаниите ще са по-къси, а фракциите – по-малко. В случая иде реч за пълнокръвен Total War.

Total War: Three Kingdoms очакваме по някое време през есента на 2018-а. По традиция серията е налична единствено и само за PC.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл