hategame logo
Trion със съкращения малко след дебюта на Defiance 2050
пуснато на 22 юли 2018 от pseto
defiance 2050
MMO шутъра Defiance определено не беше лоша игра, когато се появи преди пет години - макар че страдаше от лаг и куп бъгове. Разработчиците Trion решиха да пуснат преработена версия на шутъра наскоро - Defiance 2050. Тя засега не получава особено добри отзиви, но това не е всичко - студиото вече е обхванато и от съкращения.

Десет дни след пазарната премиера 15 души от компанията ще загубят своята работа. От Trion посочват, че причината не е в представянето на служителите - напротив. Ходът е бил "стратегически" - което трябва да разбираме като "нямаме достатъчно пари".

Всъщност вероятно причината се крие в лошото представяне на Defiance 2050. При евентуални лоши изгледи и неуспех на безплатния MMO шутър то явно е преценено, че хората, отговарящи за него не са нужни. Но понякога гейм индустрията е точно толкова жестока.

Интересно е да отбележим, че наскоро Trion се сдоби с цялата интелектуална собственост на Gazillion, които познаваме с Marvel Heroes. Не знаем какви са плановете за нея... но пък определено с по-малко служители Trion едва ли ще я оползотворят оптимално.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл