hategame logo
Ubisoft с ново запитаване - къде да се развива действието в следващия Assassin's Creed
пуснато на 28 ноември 2011 от pseto
assassin's creed
Преди няколко дни стана ясно, че Ubisoft са пуснали анкета в играта Call of Juarez: The Cartel, в която разпитват потребителите какво биха искали да видят в следваща игра от серията. Оказва се, че това е някаква мода за франсетата - подобен въпрос е бил зададен и относно Assassin's Creed.

Както предполагам знаете, последната част от серията излезе съвсем наскоро, като носи названието Revelations. В нея за пореден път ще можем да поемем контрола над Ецио Аудиторе де Фиренце, като в следващата част ще имаме изцяло нов герой и съответно нов сетинг.

Сред посочените възможности са:
-кървавите конфликти по време империалните династии в средновековен Китай;
-възходът на Цезар в Древен Рим;
-кулмнацията на фараонското управление в античен Египет;
-навлизането на испанските конквистадори в Северна и Южна Америка;
-конфронтациите между индианци и колонисти по време на Американската революция;
-отхвърлянето на царския режим от комунягите в Русия;
-феодалните войни в средновековна Япония;

Както бихте се уверили, има едно интересно нещо - става дума предимно за доста древни периоди. Най-модерният сетинг е отхвърлянето на царския режим в Русия, ама съм почти сигурен, че това няма да е основният мотив в следващия Assassin's Creed. Разбира се, едва ли има нужда да казвам, че ще повърна и умра, ако видим "заселници срещу индианци" в САЩ чрез енджина на Assassin's Creed - това ще е престъпно!

Виж, Япония (НИНДЖИ!!!), Древен Рим, средновековен Китай, античен Египет... всичко ми звучи доста интересно и ще се изкефя на подобна игра от серията. Ако, разбира се, всичко това не е просто кьорфишек и Ubisoft не предложат нещо съвсем различно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл