PlayStation Plus Premium
В новият PlayStation Plus ще бъде представен стрийминг на игри в страната ти за първи път. Заедно с каталога на игрите ще можеш да играеш до 340 допълнителни игри, включително:
• Игри за PS3 достъпни чрез стрийминг в облака.
• Каталог с любими класически игри, налични както за стрийминг, така и за сваляне от оригиналните поколения на PlayStation, PS2 и PSP.
• Предлага достъп до стрийминг в облака за оригинални игри за PlayStation, PS2, PSP и PS4, предлаган и в нивата Extra и Premium на пазари, където PlayStation Now е достъпен.2
• Можеш да предаваш поточно игри чрез конзоли PS4 и PS5 и компютър.3
• В това ниво също ще се предлагат ограничени във времето пробни периоди на игри, така че клиентите могат да изпробват избрани игри, преди да ги купят."
Това съм го получил на официален мейл от Плейстейшън
Assassin’s Creed Valhalla
For Honor
The Crew 2
Child of Light
Eagle Flight
Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3 Remaster
Far Cry 4
Legendary Fishing
Risk: Urban Assault
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Stick of Truth
Space Junkies
Star Trek: Bridge Crew
Starlink: Battle for Atlas
STEEP
The Crew
The Division
Trackmania Turbo
Transference
Trials Fusion
Trials of the Blood Dragon Game
Trials Rising
Valiant Hearts: The Great War
Watch Dogs
Werewolves Within
ZOMBI
Но всъщност не знам на какво да вярвам. В крайна сметка ми е все тая играта дали е по-слаба или по-добра от Borderlands 3. Все ми е тая колко е дълга дали е 12 часа или 25 часа дълга. Не знам. Просто то пише много неща в нета. Знам, само че Borderlands 3 я превъртях за 40-45 часа беше доста дълга.
И знам и нещо друго. Старата тайни тина игра беше уникално скучна да се играе соло. Така че, всъщност очаквам да е тъпа тази. Очаквам да е яко дебилски деградирала уондърлендза. Ари ве брат, като няма с кой да играя и соло ще цъкам.
Но това не са основните критики към играта. Това което казваш може да е от някои user reviews, но Главните медии даже ДАВАТ точки за representation.