Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
204
...
432
>
LethianDream
Цитиране
16 май 2022
Напълно ще е достъпна, имам мейла за новите тиери от PS, ще влезе от 22 юни.
Не знам само дали стрийминга ще е наличен (опция 3), но не съм примрял да стриймвам, затова тиер 2 е за мен
Rostik79
Цитиране
16 май 2022
Май услугите, свързани със стрийминг все още няма да са налични.
LethianDream
Цитиране
16 май 2022
"PlayStation Plus Extra
Осигурява всички предимства от ниво Essential плюс каталог1 с до 400 от най-любимите игри за PS4 и PS5, включително:
• Death Stranding
• God of War
• Mortal Kombat 11
• Returnal.
• Marvel’s Spider-Man
• Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

PlayStation Plus Premium
В новият PlayStation Plus ще бъде представен стрийминг на игри в страната ти за първи път. Заедно с каталога на игрите ще можеш да играеш до 340 допълнителни игри, включително:
• Игри за PS3 достъпни чрез стрийминг в облака.
• Каталог с любими класически игри, налични както за стрийминг, така и за сваляне от оригиналните поколения на PlayStation, PS2 и PSP.
• Предлага достъп до стрийминг в облака за оригинални игри за PlayStation, PS2, PSP и PS4, предлаган и в нивата Extra и Premium на пазари, където PlayStation Now е достъпен.2
• Можеш да предаваш поточно игри чрез конзоли PS4 и PS5 и компютър.3
• В това ниво също ще се предлагат ограничени във времето пробни периоди на игри, така че клиентите могат да изпробват избрани игри, преди да ги купят."

Това съм го получил на официален мейл от Плейстейшън

nightwarrior
Цитиране
16 май 2022
Да и аз имам такова, ама е заминало в спам папката с рекламите за разпродажби. Мерси за инфото
LethianDream
Цитиране
16 май 2022
Изтече още допълнителна информация, че Убисофт + класиките ще са включени в тиер 2 и 3
The full list of Ubisoft+ Classics games on PlayStation Plus Extra and Premium on day one includes:

Assassin’s Creed Valhalla
For Honor
The Crew 2
Child of Light
Eagle Flight
Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3 Remaster
Far Cry 4
Legendary Fishing
Risk: Urban Assault
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Stick of Truth
Space Junkies
Star Trek: Bridge Crew
Starlink: Battle for Atlas
STEEP
The Crew
The Division
Trackmania Turbo
Transference
Trials Fusion
Trials of the Blood Dragon Game
Trials Rising
Valiant Hearts: The Great War
Watch Dogs
Werewolves Within
ZOMBI

nightwarrior
Цитиране
16 май 2022
Да, той Рос постна в другата. Аз тайно се надявам да си ги пачнат тия, щото Ubi си правят ташак. Не искам много, само да махнат 30 фпс лока на старите. Ако ги притеснява за 4ката нека е с опция, ама имам подозрения, че нищо няма да пипнат.
LethianDream
Цитиране
16 май 2022
Няма кой да се занимава, всичко ще го изпльокат както си е Имах и аз надежди едно време за старите игри, ама като в Стийма пльоснаха прецакана версия на Макс Пейн 1 с преебан звук и после търсих некви пачове, се отказах да се надявам на каквото и да е било
nightwarrior
Цитиране
16 май 2022
Да бе, ма в Стийм мога да си фиксна счупеното, та болката се преглъща. Ама на конзолата играя каквото ми дадат.
TrainPain
Цитиране
16 май 2022
Kena: Bridge of Spirits - има страхотно озвучение.
Horizon Forbidden West - за кеф, вече като е врътната играта цъкам за експлоринг.
morgoth_srs
Цитиране
17 май 2022
Стриймингът май ще го пуснат и за България:
The following markets will also offer the Premium tier from PlayStation Plus at launch: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Malta, Poland, Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, and Slovenia.
От тук: https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/
TrainPain
Цитиране
20 май 2022
Tiny Tina Wonderlands PS5 и усещам как това ще ми е основното занимание следващите няколко дни.
Тоест Borderlands 3 излезе Септември, 2019. Много време мина оттогава и сега тази тайни тина има потенциал да ми хареса, но каквато ще да е ще я играя много часове и ще си я превъртя. Едва ли ще е по-слаба от Borderlands 3. Напротив даже очаквам да е по-добра и по-свежа. И тъй като тука в тоя сайт никой не я играе тая игра, от хората които познавам никой не играе тая игра и се чувствам сега специален един вид. Само аз я играя.
Кефа цена няма, дадох 119 лв. за нея но не ми пука особено.
Дължината е що годе добре - 16-20 часа за сторито или 18-25 часа с няколко странични куестове.
Разбира се, ще играя и страничните тъй като искам трофеите да са ми на макса. не че ми пука за платинения ама
ми пука за самите трофеи. Тъй като това ми е любима поредица, трофеите имат значение. Тези са важни. От игра дет ме кефи трофеите имат по-голяма стойност.
Навсякъде в нета пише че Tiny Tina's Wonderlands е по-добра от Borderlands 3 и се надявам това наистина да е така.

Но всъщност не знам на какво да вярвам. В крайна сметка ми е все тая играта дали е по-слаба или по-добра от Borderlands 3. Все ми е тая колко е дълга дали е 12 часа или 25 часа дълга. Не знам. Просто то пише много неща в нета. Знам, само че Borderlands 3 я превъртях за 40-45 часа беше доста дълга.

И знам и нещо друго. Старата тайни тина игра беше уникално скучна да се играе соло. Така че, всъщност очаквам да е тъпа тази. Очаквам да е яко дебилски деградирала уондърлендза. Ари ве брат, като няма с кой да играя и соло ще цъкам.

LethianDream
Цитиране
23 май 2022
Тайни Тината не й харесах one shot-a, a обожавам всички Borderlands, затова засега бягам от нея и не искам да я играя. Все пак пиши мнение, като я врътнеш
Аз продължавам Vampire: The Masquarade-Swansong и буквално се смазвам от кеф, засега това ми е един от фаворитите за игра на годината. Няма шутинг, няма уж нищо, което да хареса на модерния геймър (и то явно не им харесва- оценките в сайтовете са между 4 (poor) и 5 (mediocre), но за мен тази игра си е благодат- чудесно развити персонажи, много диалози, които са странни и загадъчни и разкриват загадките постепенно. Страхотна игра, но подчертавам, че ако не обичате пъзели и логически загадки, това не е вашата игра. Сега се мъча на един пъзел от четири картини, в които е замесен Едип, в които трябва да видиш как са разположени ръцете на героите и на тази база да го разшифроваш, вчера един час се мъчих и греда А уж не съм толкова тъп.
Двама от тримата герои мачкат и сигурно са най-яко изградените персонажи, които съм виждал във видео игра.
Чернокожата Емем разцепва брутално и като визия, и като озвучение, буквално ме радва едва ли не на нивото на Панам от Киберпънка.
Дано само момчетата от Big Bad Wolf не се откажат да правят такива мега яки куестове като The Council и Swansong, разочаровани от хейта по сайтовете...
P.S. Сега се разрових на какво се дължи хейта и основният проблем е, че главната героиня е черна..което е адски тъпо, а мислех, че само аз съм расист..нямало бели мъже, имало много жени..нищо, което да е свързано с диалозите или геймплея..Което за пореден път ме убеждава какви малоумници са повечето съвременни геймъри..
Rostik79
Цитиране
23 май 2022
На финала съм на Miles Morales и също се сцепих от кеф на това заглавие. Кратко е, но задоволяващо - яки битки с чудесни анимации на героя, понякога спирам на photo mode насред битка само да разгледам ситуацията - постарали са се как да раздвижат героя (както и в предната игра). Графично бих казал, че е заглавие "некст жен". Не знам какъв е енджина, но градът изглежда почти като онова демо на Матрицата за ПС5. Текстурите са кристално-бистри и супер-детайлни.
Чудя се какво да почна след това.
Имам 2-3 инди игрици за изиграване - Guacamelee 2!, Adr1ft и един платформен 2Д шутър, но му забравих името - взех си я по препоръка на колега от този форум и поцъках малко и е готина.
Charcharo
Цитиране
23 май 2022
"P.S. Сега се разрових на какво се дължи хейта и основният проблем е, че главната героиня е черна..което е адски тъпо, а мислех, че само аз съм расист..нямало бели мъже, имало много жени..нищо, което да е свързано с диалозите или геймплея..Което за пореден път ме убеждава какви малоумници са повечето съвременни геймъри.."

Но това не са основните критики към играта. Това което казваш може да е от някои user reviews, но Главните медии даже ДАВАТ точки за representation.

LethianDream
Цитиране
23 май 2022
Да, прав си, user ревюта гледам Основните критики към играта от медиите са, че сценарият не е на ниво, което е смешно, при положение, че нивото на диалозите е класи над съвременните холивудски филми Да, тематиката е сложна, нюансите са много, аз лично не съм играл ролевата игра Vampire: The Masquarade, има тонове текст и записки, които дори аз се отчайвам да чета изцяло. Да, и загадките са шит, далеч са от лесните и бас ловя, че малките западни мозъчета не могат да го приемат и веднага се хвърлят на амбразурата. Да го ядат голям четириъгълен западните малки пишки Мен играта ме кефи, страхотна е!
Артемис искам да я поцъка и да каже мнение, тя ми е критерия тук за игри с добър наратив и пъзели..
<
1
...
204
...
432
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.