Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
205
...
432
>
The_Doctor46
Цитиране
23 май 2022
Аз много и се чудех на Swansong-a,но не видях и едно полу-положително ревю,било от медия или играч,та се отказах.Сега Летиан я хвали,та пак се чудя. Иначе мисля да пробвам Sniper Elite 4 също така.Някой ако я е играл,да сподели впечатленията си. А и за Батман игрите. Имам ги всичките(безплатни от Epic,даваха ги преди година и половина сигурно),но никога не съм ги пробвал.Не съм много фен на Батман,Спайдърмен и прочее супер герои,но пък не съм им и "душманин". Игрите гледам ги хвалят.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 май 2022
Ами, Докторе, много е спефицична играта. Аз съм огромен фен на предната игра на студиото The Council, има много неща, които директно са извадени или почерпени оттам. Но самата специфика на вампирите и ролевата игра (на която е базирано всичко в Swansong) създават много трудности за хора, които не са вътре в нещата, вкл. и мен - кой на кого е sire, кой на кого е дете и т.н. Има няколко враждуващи фракции, случват се постоянно някви странни неща. Не е за всеки, определено. Мен ме потискат малко пъзелите, както ме потискаха и в The Council и откачам, като някой пъзел ми "пречи" на прогреса. Повечето хора сядат и гледат за решения в Гугъл, не и аз, мен това ми е кефа- сам да се мъча ако трябва три дни и да си го реша Снайпер-а го имам от Плюса фрий, но не съм го пускал дори. Батманските игри ги почвай, супер готини са- има си мелета и бой, има си и мисии, в които трябва да играеш стелт, страхотни са и трите, сякаш най-малко ми хареса Рицаря (третата). Асайлъма си е чук, както и Сити-то.
The_Doctor46
Цитиране
23 май 2022
Благодаря, Летиан.Батманите са най-добрата опция за сега. Хем безплатни,хем докато ги изиграя ще си кажеш и окончателното мнение за вампирите.Гледам новия снайпер излиза тази седмица,та може да изчакам ревютата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
23 май 2022
В момента мултито на Call of Duty Vanguard там са некакви тигри и ме правят да си говоря сам
igra4
Цитиране
24 май 2022
Няма игри.
И сериозно, го не сложат филтър на индитата, влизам в стора гледам игри, нещо старо ако съм пропуснал, ама в тва време хилади индита скролвам. Бахти тъпите игри, ми сложете им филтър, категория или там квото трябва.
igra4
Цитиране
24 май 2022
Играя GTA V за PS5, и се наслаждавам на макс, затова е най-великата игра. Рокстар трабва един ремастър и на RDR2 да направят ще си го купя с кеф. Тия две игри трябва да излизат доживот и на всяка нова конзола, за да си припомняме за величието им.
Mitko6000
Цитиране
24 май 2022
Малко безмислено да се прави ремастър на РДР2. Играта излезе 2018. GTA V няма да коментирам, за да не се повтарям. Представям си на погребението ти как ще те заровят с копие на GTA V в ковчега. Ама ще е добре, някой да принтира физическо копие за PC, та да те прати в Ада.
Rostik79
Цитиране
25 май 2022
За РДР2 и друг път съм казвал, че най-малкото пач за ПС5/ХБОКС е задължителен, но Рокстар мълчат. Просто си знаят интереса и пипнаха златната крава ГТА5, която още се играе доста стабилно. РДР2 с по-"зрелият" си геймплей не събира толкова хлапетии. Но смятам, че е въпрос на време да пуснат някой ремастър за "некст-джен" конзоли, поне кадрите да отключат, аз друго и не искам.
За ПЦ си няма нужда от нищо, иначе. Ако имаш достатъчно яка машинка (смятай нещо от сорта на 5-6 хилки и нагоре) има модове, с които графиката става брутално-яка!
lyubohar
Цитиране
25 май 2022
Тя според мен и така си е брутално яка, дори на плейстейшън 4. Е, почват да ѝ личат годинките, но примерно спрямо Elden Ring е години напред
Mitko6000
Цитиране
25 май 2022
Графично, бих казал че RDR2 и Uncharted 4 са най-впечатляващите игри за PS4 за цялото поколение. Поне от това, което аз съм играл. Геймплея на RDR2 не е за всеки, макар и на мен много да ми допада, но играта няма нужда от ремастър. Не знам дори дали и след 10 години ще й трябва. Ако ще правят ремастър, нека да е на първата RDR и да е за PC също. От нея биха спечелили, ако ще да е и само от гледна точка на достъпността в днешно време. Не желая да си купувам 2 конзола, само за да я играя отново, след като си продадох PS3 копието и подарих 3-ката. Така и не разбрах, защо не излезе за PC (както и Midnight Club LA), докато всички други игри на Рокстар са. Още повече RDR2 се предстви супер на PC и продължава да е така (без мултито). Ако бяха пуснали RDR1 вместо шитавия GTA Definitive Edition, на драго сърце бих си я взел, ако ще и с бъгове. Макар че, вместо GTA бих си купил и Rockstar Table Tennis, но това е друга тема.
nightwarrior
Цитиране
25 май 2022
За ремастер на първия RDR и аз съм за, 2ката си е красива, единствено пач за отключване на fps на 5чката и всичко заспива. Ама Рок$тар безплатни пачове няма как да пуснат, при положение че GTAV я продват на балъците по пет пъти
TrainPain
Цитиране
26 май 2022
Както добре знаете, да гледате някакви ревюта е хубаво - получавате някаква информация. Но примерно ако четете коментари тогава вече четете и от двете страни на везните...Какво имам предвид? Ще дам пресен пример с Tiny Tina's Wonderlands. Някакъв пич в клипче от играта пита дали играта е яка като останалите и дали си заслужава. До тук добре обаче...2 от коментарите бяха не е яка, тя е за който е харесал 4тото длс от Borderlands 2.
Другите 2 коментари, щото те бяха само 4 бяха че, това е най-яката Borderlands игра и си заслужава и хумора че е на ниво. И разбира се моето мнение е, че ако Хоризон Забранения Запад се е усещал като Хоризон 1.5 или като ДЛС на първата игра то тогава Tiny Tina's Wonderlands определено не се усеща като ДЛС на Borderlands 3 а се усеща като изцяло нова игра с подобрен шуутинг дето е божествен, и се усеща графично като Borderlands 4 все едно. И между другото играта грабва, просто ако е на добра цена наистина си заслужава. Аз играя Пс5 Версията и си цъкам соло но играта пак ми харесва. Направена е както трябва, има забавни моменти има си хумор. Даже от едната мисия това дето се случи толкова ме изкефи и някак си пропуснах нещо дето ми взриви ума и специално ходих да гледам в youtube Някой дето е следял това "събитие" което се случва в конкретния главен куест. Разбира се тъй като цъкам соло и пуснах на най-лесната трудност но сега съм 13ти левел, а главния ми куест е 17ти левел и разбира се трябва да цъкам странични куестове докато стана лвл. 17. Става играта не е нещо кой знае кво, но ако харесвате останалите игри тази става. Тоест не всеки е цъкал длс-тата на Borderlands игрите. Аз примерно съм играл всички длс-та на Borderlands 1 и 2. На 3ката не съм играл нито едно длс. Всъщност ако трябва да съм изчерпателен, Превъртвал съм Borderlands 1 пет пъти в кооп а Borderlands 2 пет пъти в кооп, като 5тия направих и платината плюс всички трофеи от длс-тата на 2. Като разбира се направих и платина на стендалоне версията дето пуснаха на 4тото длс от BL2. До тук добре, ще си кажете тоя си е стабилен фен на borderlands Поредицата. Да, но, в смисъл то, ами Pre-Sequel не съм я врътвал аз лично нито 1 път. Borderlands 3 я врътнах 1 път соло още като излезе но така и не играх длс-тата. Това е от мен, хвана ме музата а и Летиан ме подкани, да коментирам Тайни Тината като имам напредък в играта Иначе трофеите са ми трудни, за сега изобщо не ги мисля ами си цъкам това което играта ми предлага тоест гледам да я врътна ама си е дълга сиг доста време ще ми отнеме 25 часа или нагоре. Иначе видях поканата за фифа 22 @Летиан ,ама в момента я нямам на харда. А и то скоро ми изтича пс плюса на 1ви юни и нямам пари да го подновя хах от де пари...да не растат по дърветата Тоест бих пуснал само ако е с 50% отстъпка но пък сега тези новите услуги... Иначе бях си пуснал за една година с 25% отстъпка - 89.20 бях платил.
LethianDream
Цитиране
27 май 2022
Още ми е много тежка цената на Тайнито Тина, като падне около 40-50 лева ще я изиграя със сигурност. И аз като теб съм фен на първите две части на Borderlands, но тройката също ме радва, основно саундтрака, който е велик Ще взема да се върна и да изпукам всички части поред, включително и Pre-Sequel-a. А и се израдвах на макс, че скоро ще има нова част на Tales from Borderlands.
Rostik79
Цитиране
27 май 2022
Приключих аз едно инди шутър-платформърче - някой ми го препоръча тук, не се сещам кой - Foregone. Нещо като метроидвания "за бедни". В смисъл, че е доста лесна, нивата са ясни, няма много заобикалки или разклонения, нито пъзели, праволинейна; босовете са с доста беден репертоар откъм удари и се бият също лесно. Мисля, че на две "сядания" я приключих и останах доволен. Разнообразих малко ААА-игрите, дето цикля постоянно.

Сега си инсталирах Days Gone на петицата - играта изглежда все така доволно красиво и с приятен геймплей, особено вече на 60 кад (конзолите след 20 години стигнаха до заветните 60 кадъра и то едвам-едвам). Почнах я на NG+ на Hard, но няма тръпка. Всички скилове отключени, всички оръжия и ъпгрейди имаш - нито пари ти трябват, нито EXP, а създателите не са се постарали да вкарат нещо за НГ+, че да те държи. Има някакво умряло оръжие, което е само в НГ+ но е напълно безсмислено. Не е като в божествената (и аз да вкарам тази думичка) GoW, примерно, където плюса е направо нова игра и се отключва синергията в скиловете, нови брони и предмети, нова валута, нови move-sets на валкириите...

igra4
Цитиране
27 май 2022
nightwarrior написа
За ремастер на първия RDR и аз съм за, 2ката си е красива, единствено пач за отключване на fps на 5чката и всичко заспива. Ама Рок$тар безплатни пачове няма как да пуснат, при положение че GTAV я продват на балъците по пет пъти

Рокстар е най-мислещата за потребителите си компания.
Кой бяха ония полячита дето ви ебаха с кибърпънка-2 години не я оправиха.
Тука до 1-2 години като излезе GTA 6, пак няма да има кой да ги стигне. Както сега вече 10 години GTA V и RDR 2 са най-доброто и успешни на пазара.
GTA V е мона лизата на гейминга и 10 пъти бих я купил и на всяко ново поколение за напред трябва да излиза, да се учат некадърниците как се прави masterpiece😎

<
1
...
205
...
432
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.