Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
409
...
411
>
lyubohar
Цитиране
12 април 2025
logout написа
Вчера пробвах новите Командоси - твърде лесна са я направили играта (не вярвам аз да съм станал по-умен). Не разбрах много смисъла на механиката с приспиването на противниците - ако ги оставиш на земята се събуждат след известно време (имат си кръгов таймер над главата), но ако ги преместиш в храст или някъде където можеш да се скриеш и ги оставиш там таймера за събуждане спира?!?

И аз ще я пробвам, но за съжаление не са кой знае колко позитивни мненията. Но Mimimi толкова вдигнаха летвата, че някаква случайна фирма да направи наистина добра stealth tactics игра ми се струваше доста невероятно. Оплакванията са, че не са прецизни действията с героите, което ако е така е game breaker за такъв тип игра.
dzhiny
Цитиране
12 април 2025
Аз също след Shadow Tactics, каквото и да играя ми се струва спад. Пробвайте Shadow Gambit-а (последната на Mimimi), доста позитивни отзиви имаше и за нея.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
12 април 2025
Аз съм си я оставил за по-натам, че нали затвориха врати и няма да има повече. А и скоро играх DLC-то на Shadow Tactics и ми е прясно (беше супер).
dzhiny
Цитиране
13 април 2025
Изръсих се аз за един абонамент за Уби-то, за да пробвам новия AC с надежда най-накрая някоя от игрите да ми хареса, а и тематиката в тая ми е много любима. За сега ме хваща игрицата, много е красива. Играя на последна трудност и ми е доста лесно. Доста е реалистична, Stealth-a е много на ниво според мен, но паркура куца една идея на фона на Валхалата (и други), която играх общо 2 часа хаха. Има смяна на протагонистите, като с мацката се играе яко stealth стил Шиноби, а с негрото самурай, ги изчекваш мощно. Това пак ми напомня за Shadow Tactics, която споменахме по-горе. Има интересни механики грата. И както знаем, най-розачароващото за мен, много cinematics и много плямпане...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
BloodDagger
Цитиране
14 април 2025
Аз Shadows я играя бавно и славно. В момента съм на около 15 часа, още не съм отключил Ясуке и не съм загубил интерес да обикалям навсякъде. За сравнение в Odyssey 15-тия час беше превратна точка да запратя играта в дъното на беклога ми . Стелтът е може би най-добрият в поредицата и паркурът с Наое също е значително подобрение спрямо последните 4 игри. За жалост, обаче паркурът и анимациите на Unity все още остават непобедени.
Rostik79
Цитиране
14 април 2025
Аз, честно казано не виждам нищо, в което Шадоус да превъзхожда някоя от Ориджинс насам игрите, освен чисто визуално графиката. По-беден геймплей, съдържание и скучни мисии. Вече 70-тина часа направих, харесва ми да я цъкам за разпускане, да разкривам картата и т.н., но Валхалата, примерно ми беше доста по-интересна, както и Одисеята и Ориджина.
BloodDagger
Цитиране
14 април 2025
Rostik79 написа
По-беден геймплей, съдържание и скучни мисии.

Не знам, аз точно по този начин чувствам Valhalla и специално Odyssey спрямо Shadows. Origins е вече съвсем различно нещо; тя е може би последната наистина добра Assassin's Creed игра и Shadows единствено по стелт я превъзхожда.

Rostik79
Цитиране
14 април 2025
Предполагам всеки различно усеща. Във Валхалата имаше много чудати случки из света - примерно оня, дето се беше вмирисал, защото не се къпе и трябваше да намериш начин да го вкараш в един гьол; двамата братя, дето се караха на кого принадлежи пшеницата - единият я добива, но се съхранява в силоза на другия. Ейвор мъдро просто запали силоза и житото на хорицата и реши проблема... Срещата с "първообраза" на група Prodigy и култовото средновековно парче "Smack my Bishop" и разни такива простотии. Повечето такива активности си бяха индивидуални и забавни. Имаше и пъзелите с халюциногенните гъби, вещерските символи, сънят на Ейвор и паралелната кампания в Асгард, речните рейдове, по-разнообразна архитектура ... Нищо от това го няма в "Сенките". Като видя въпросителен знак на картата, знам, че е едно от 2-3 неща - или място за тренировка (с досадно QTE), или някое укрепление/вила/храм, евентуално някоя пещеричка за изследване и това е. Липсват и истински бос-битки. А, да има едни аномалии, които предсталвяват просто някакъв рандъм противник като всички останали - само дето ти дава друг тип точки като го приключиш.

Което не означава, че не се забавлявам, де - даже много приятно си разпускам 2-3 часа след работа, но Валхалката ми беше по-интересна и с по-богато съдържание. Може би и заради чисто сетинговото позициониране - не, че не се кефя и на японска история и култура, но норманска тематика и митология са ми по-интересни.

The_Doctor46
Цитиране
14 април 2025
И на мен последно Origins ми допадна като за AC игра.Не,че беше нещо кой знае какво,но в сравнение със следващите си беше доста по-добра.Одисеята беше супер зле,Влахала-мега скука,Миража-мега скука,тази даже няма и да я пробвам.Това според мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 април 2025
Аз пък се чудя как играете игри, които видимо не ви харесват особено много - толкова ли няма и истински хубави игри за разпускане? По мои сметки има хубави игри за 2-3 живота, сред тях и неангажиращи. Да седна аз да играя 70 часа на игра, която ми е meh - няма как да стане Не съдя и не се заяждам - разни хора, разни идеали, аз също имам немалко странности в гейминга Просто като човек без много време си мисля, че аз ако имах по 2-3 часа на ден щях да се разцепя на толкова яки игри от беклога (и то пак за "разпускане", без да се товаря).

Иначе в момента леко се товаря с Death's Door и много ми харесва. Препоръчвам на souls/metroidvania феновете. Далеч е от соулс де, но някои от опционалните босове са си труднички.

The_Doctor46
Цитиране
14 април 2025
Аз лично не ги довършвам ако не ми хареса,но съм казвал,винаги давам шанс.Може играта да стане добра по-натам,както е ставало с много игри.Примерно щях да съм пропуснал Hollow Knight,защото тя започва бавничко.Одисеята,Валхалата и Миража не ги завърших.Просто се опитах да ми харесат,ама греда.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
14 април 2025
Пари съм броил, пениш се, не пениш ... хаха!

Не, в интерес на истината имам немалко игри, купени, играни и недовършени. Или защото нещо не съм бил в настроение в момента с идеята да играя в бъдеще, или тотално съм зарязал.

За Сенките ми е ОК да си я цъкам. То е като да гледаш някой екшън като Джон Уик - няма "поука", няма някакво актьорство или задълбочен сценарий, но е сниман с добри каскади и екшън, бюджет... - кефиш му се. Понякога и такива филми гледаме. После пък си пускаш някой филм на Скорсезе да гледаш "истинско кино".

lyubohar
Цитиране
14 април 2025
Във "винаги давам шанс" със сигурност няма никаква логика, естествено няма как да се пробва всяка игра Със сигурност филтрираш и ти преди да дадеш шанс, както правя и аз. Може би по-широк филтър, но има.

Иначе "пари се е давало́" го приемам като аргумент, и на мен ще ми е криво ако си купя игра и не ми харесва - ще рева, но ще я играя Но аз затова и не купувам игри, за които не съм сигурен или почти сигурен, че ще ми харесат.

А за филмите съм точно толкова внимателен в избора, колкото и за игрите. Не бих сравнил AC с Джон Уик. Джон Уик е по-скоро Doom - страхотна игра (и страхотен филм в много отношения). AC игра ми е по-скоро нещо в духа на Fast & Furious примерно, които определено не ги гледам

The_Doctor46
Цитиране
14 април 2025
Имах предвид от игрите,които съм избрал да играя,не от всяка божа игра. Естествено,че филтрирам,но понякога и тези,които съм купил не доигравам,но се случва все по-рядко.На Юби игра не съм купувал отдавана.Всяка една играя с абонамент.Ако почнат да правят пак читави игри,тогава може да взема.
The_Doctor46
Цитиране
16 април 2025
Свърших днес The Last of Us 2 и съм доста раздвоен.Невероятна атмосфера,наистина,просто без забележки.Пич
<
1
...
409
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.