P.S Сещам се, че Lethian я спомена няколко пъти. Предполагам той я цъка по-задълбочено.
Не знам до къде си с историята и да не пускам спойлери, но за сега е уникална играта - тъкмо започва да ми става лесна и играта разкрива нови механики или те изненадва неприятно и трябва да се адаптираш към нов модел и парти. Тези заслужават да оберат няколко награди в края на годината и да натрият носовете на големите студия. Започнах я през XboxPCpass-a, но вчера я поръчах през PS магазина на пълна цена за да ги подкрепя.
До момента съм срещнал само един проблем и един бъг - един от босовете (от тези със самостоятелни нива, които са като са от соулс игра) по някое започва да спира да му отчита щетите, които му правя, и не може да се убие Проблема е с клавиатурата и мишката - независимо от настройките или има лаг или не отчита натиснатия клавиш (основно е W, а за да не спойлвам защо по-нататък в играта се ползва по-динамично и при евейда със скок левия бутон на мишката за контраатака) и дори да променя бутона проблема остава, но те и хората са си написали, че трябва да се играе с контролер (картата много неудобно се мести само със стрелките), а и като чета по форумите явно не е само при мен проблема.