Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
14 май 2025
Не почти, направо си е соулс игра за мен Единственото, което ме движи да я завърша е яката история и герои. Но мисля, че се надцених на Нормална трудност и вече тотално ме прегазват в средата на играта. Ще сваля на първата трудност- Стори май беше
Доктора, ако не беше такъв хейтър на turn based игрите, щеше да откачи от кеф -то си е комбинация между Секиро и Дарк Соулс- с ПЪТИ по-яка история и герои
dzhiny
Цитиране
14 май 2025
Не бих я сравлявал със горните две лично аз... най-малкото темповете на игра там са съвсем други и мускулната памет играе важна роля, докато тук просто додж и пери, който изглеждат г/д еднакво, като изключим тва, че варират според различните гадове. Лично аз не мисля, че Доктор Ох Боли, би се изкефил особено. Интересна е играта, на мен както винаги историята и синематиците ми идват в повече. Чудя се да спазвам/правя ли някакъв билд примерно на абилити поинтс според различните персонажи, че и там не виждам някакви ясни белези, да трябва примерно Gustave, да го развивам например на Attack power и Defense, пък Lune на друго и т.н. Примерно при Divinity OS2 или Baldurs или Westeland, имаш отявлени герои и знаеш и/или избираш кой на какво да го развиваш и играеш. Може би нещо пропускам..? Да кажем не виждам какво от Attributes points на Lune, би повлияло на огнените или ледените и скилове и т.н.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
14 май 2025
Забелязах и, че мога да помпя с XP и да се връщам до чекпойна и после пак същите мобове и те така да се опапам
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.