Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
15 май 2025
Надявам се.Ще видим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
15 май 2025
Ей, ще ме накарате да ръсна извънбюджетно 100 лева за Експедицията, замислям се сериозно вече. Гледам и Чарли Кокс (Деърдевил от сериала) и Анди Съркис също са си дали гласовете.
Даже Макрон чета я похвалил като "френско постижение", а саундтракът се изкачил в горни позиции в класациите на Билборд за класическа музика.
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Рос, ако имаш Геймпас на Бокс или PC, пробвай я там, безплатна е.. или погледай малко видеа в тубата, за да видиш дали ще ти хареса. Или скачай директно- тези 100 лв ще бъдат най-смислено дадените ти пари за тази година. Задължително си купи луксозното идание с бонус тоалетите, че са много пастърмите и е добре да имат различни дрешки, Маел винаги я обличам в бяло, като в песента на Спенс
"Постижение" е меко казано, направо си е шедьовър.
Rostik79
Цитиране
15 май 2025
Как е схемата с аутосейфовете - ако те пребие някой бос, връща ли те надалече или непосредствено преди боса, примерно? Има ли фаст-травел? Дайте някакво мини-ревю. За историята прочетох и звучи интересно.
dzhiny
Цитиране
15 май 2025
Докторе Дивинитито е мега добра, защо не ти е допаднала... Но да, тая може да ти е "по-жива" и да ти хареса повече Летиане, нищо не каза за билдовете и прочие. Правиш ли ги някакви или го играеш как дойде?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Какви билдове бре, аз не знам къде се намирам

Нали ти казвам, че ме пердашат като куче босовете и смятам да мина на най-лесна трудност.
Иначе ъпгрейдвам оръжия и накрая отивам нахъсан и ме one-shot-ват Джини, тея Пиктоси много не ги разбирам, сигурно при второ и трето преиграване ще им разбера цаката. Доколкото разбирам, Пиктосите ги "научаваш", примерно получаваш Пиктос "Бърз додж", слагаш го на геройче и след три битки, екипирано с него, той го "научава" и може да сложиш друг Пиктос на негово място.

Май засега най-труден ми беше един бос, дето стреляше огън.Там едни 15-20 пъти, докато го мина

Дай да спретна едно мини обяснение за Рос - обикновено преди среща с бос има лагер, където си разпределяш точки, умения, но някой път си има и малко ходене до боса. Играта няма мануален сейв, тя си решава къде да те сейвне.
Фаст травел май има, макар че никога не го използвам, защото си се движа с Луна. Представи си като в Спайдърмена да ти е такъв кеф да се движиш с герой, че да не използваш фаст травел изобщо.

Иначе единия от босовете ти е бъдещ парти мембър, което е много яко. И да паднеш, и да биеш, "странния боец" влиза в клуба

The_Doctor46
Цитиране
15 май 2025
dzhiny написа
Докторе Дивинитито е мега добра, защо не ти е допаднала... Но да, тая може да ти е "по-жива" и да ти хареса повече Летиане, нищо не каза за билдовете и прочие. Правиш ли ги някакви или го играеш как дойде?
Джини,тя играта си е ток,но не четеш ли какво пишем.Аз не съм особен фен на turn-based игрите.Един от малкото жанрове наред с ММО-тата,които не играя много.Даже ако се замисля,нямам довършена turn-based игра.Започвам надъхано,но никога не се получава. Надявам се сега да е различно,ама...
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Дано да ти е сефтето Клер
dzhiny
Цитиране
15 май 2025
Пиктосите са пасивни умения и да, като ги си сложиш някое от тях след 3 успешни битки стават перма и го научава, но не знам ако го махнеш дали пак ще го знае..? За мен по-голяма въпросителна са тия Luminas точките, който асайнваш на Pictus-ите. Всеки от героите има такива точки и може да асайнва на Пиктусите уж да стават по-корави. Абе нещо не мога много да схвана идеята, някой по компетентен треа да хвърли светлина. Е тука има някакви обяснения:
dzhiny
Цитиране
15 май 2025
.
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Тези Лумина точките ти "зазиждат" пиктоса за даден герой, тоест той го "научава", за да си сложиш друг пиктос на негово място. И геройчето може да има слот за Три Пиктос, а реално да знае 5-6 пиктоса и да ги ползва.
Поправи ме, ако бъркам.
Мале, тоя пич е стигнал 57 левъл с Луна, аз съм някъде 10-11 левъл с нея
nightwarrior
Цитиране
15 май 2025
Вчера подДуумках демони. Само три мисии направих, че нямах време за повече. Доста разчупва щита, бях негативно настроен, ама грешах. Париранията, мятането, скачането в мелето, доста помага за мазалото.
dzhiny
Цитиране
15 май 2025
LethianDream написа
Тези Лумина точките ти "зазиждат" пиктоса за даден герой, тоест той го "научава", за да си сложиш друг пиктос на негово място. И геройчето може да има слот за Три Пиктос, а реално да знае 5-6 пиктоса и да ги ползва.
Поправи ме, ако бъркам.
Мале, тоя пич е стигнал 57 левъл с Луна, аз съм някъде 10-11 левъл с нея
Пак не схванах... Нали ги научаваш като е в-у героя и го носиш 3 победи става постоянен, каква е връзката на лумините с научаването? Не е ли просто, че ги правиш по-силни, чрез тия лумини?
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Той ги научава след 3 победи, ама не ги "носи". С Лумината почва да ги носи, без да има нужда от слот.
lyubohar
Цитиране
15 май 2025
nightwarrior написа
Вчера подДуумках демони. Само три мисии направих, че нямах време за повече. Доста разчупва щита, бях негативно настроен, ама грешах. Париранията, мятането, скачането в мелето, доста помага за мазалото.

Не е ли малко Serious Sam/Painkiller станал Думецът? От видеата така ми изглежда. Не, че е непременно лошо де...
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.