Нали ти казвам, че ме пердашат като куче босовете и смятам да мина на най-лесна трудност.
Иначе ъпгрейдвам оръжия и накрая отивам нахъсан и ме one-shot-ват Джини, тея Пиктоси много не ги разбирам, сигурно при второ и трето преиграване ще им разбера цаката. Доколкото разбирам, Пиктосите ги "научаваш", примерно получаваш Пиктос "Бърз додж", слагаш го на геройче и след три битки, екипирано с него, той го "научава" и може да сложиш друг Пиктос на негово място.
Май засега най-труден ми беше един бос, дето стреляше огън.Там едни 15-20 пъти, докато го мина
Дай да спретна едно мини обяснение за Рос - обикновено преди среща с бос има лагер, където си разпределяш точки, умения, но някой път си има и малко ходене до боса. Играта няма мануален сейв, тя си решава къде да те сейвне.
Фаст травел май има, макар че никога не го използвам, защото си се движа с Луна. Представи си като в Спайдърмена да ти е такъв кеф да се движиш с герой, че да не използваш фаст травел изобщо.
Иначе единия от босовете ти е бъдещ парти мембър, което е много яко. И да паднеш, и да биеш, "странния боец" влиза в клуба