Доколкото виждам оттук-оттам (не смея да чета да не си спойлвам - даже и твоят пост не дочетох докрая ), отзивите са много положителни и казват, че в почти всяко отношение надгражда предната и хем има достатъчно иновации, но и не чак толкова, че да се измести фокуса от оригиналното изживяване и концепция и играта пак си е чист Death Stranding.
Та ми е интересно вие дали задължително играете туториъла, ако може да се скипне?
Аз винаги скипвам После обаче ми става интересно като разбера, че на някое ниво съм се мъчил излишно, а проблемът можело да се реши с една кука или добра контраатака
Кой да знае...
Специално DS е двуполюсна или ти харесва или не, Коджима и не се стреми да е за всеки, дори се дразни когато няма такива, които критикуват игрите му.
@LethianDream ако не е задължителен много често го скипвам, ако е като на Кибера или DS-a правя само това, което ме интересува, но на DS2 ако не бях направил обучителната мисия от любопитство нямаше да разбера за новите механики, не очаквах още на първата доставка да имам възможност да се разкарвам с оръжие.
@Rostik79 заради ранния достъп я взех, но едва вчера вечерта имах време да я пусна Определено надгражда почти във всичко.