Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
25 юни 2025
А, взел си версията с ранното отключване и бонуси в играта?
Аз моята я инасталирах вече, но се отключва довечера в 0,00 часа и нямам търпение. Ако не беше малко тегав момент на работа с много задачки в края на 6-месечие, щях да си взема почивни дни, ама няма как сега.

Доколкото виждам оттук-оттам (не смея да чета да не си спойлвам - даже и твоят пост не дочетох докрая ), отзивите са много положителни и казват, че в почти всяко отношение надгражда предната и хем има достатъчно иновации, но и не чак толкова, че да се измести фокуса от оригиналното изживяване и концепция и играта пак си е чист Death Stranding.

LethianDream
Цитиране
25 юни 2025
Като каза за туториъли, открих, че във всяка една игра, която играя- ако туториъла може да се скипне, аз го скипвам. Любимо ми остава в Киберпънка Джаки ти дава шард-а, за да си припомниш техниките в първата мисия и ти: "Нямам време за глупости! Може по-нататък да хвърля едно око" Джаки- "Да, маняна, маняна"

Та ми е интересно вие дали задължително играете туториъла, ако може да се скипне?

Аз винаги скипвам После обаче ми става интересно като разбера, че на някое ниво съм се мъчил излишно, а проблемът можело да се реши с една кука или добра контраатака Кой да знае...

Rostik79
Цитиране
25 юни 2025
То май напоследък рядко има игри с истински туториал, който да е като отделни нива и да можеш да ги скипваш. И по-добре е като са интегрирани в началните нива в самия геймплей. Аз иначе винаги ги изигравам.
The_Doctor46
Цитиране
25 юни 2025
Спийди симулатора така и не го пробвах,но знам,че няма да ми хареса.Гледал съм доста геймплей от първата и не е моето нещо.На Коджима съм му харесал точно една игра,която съм играл.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
25 юни 2025
Това е една от игрите, при които гледането и играенето силно се различават. За някои игри съм съгласен, че добиваш достатъчно представа от walktrough-та, даже доста игри съм изгледал открай до край, но DS има доста дълбоки слоеве на преживяване, които не могат да се усетят от клипове. Което естествено не означава, че даже и да го пробваш от първо лице ще ти хареса.
logout
Цитиране
25 юни 2025
The_Doctor46 написа
Спийди симулатора така и не го пробвах,но знам,че няма да ми хареса.Гледал съм доста геймплей от първата и не е моето нещо.На Коджима съм му харесал точно една игра,която съм играл.

Специално DS е двуполюсна или ти харесва или не, Коджима и не се стреми да е за всеки, дори се дразни когато няма такива, които критикуват игрите му.
@LethianDream ако не е задължителен много често го скипвам, ако е като на Кибера или DS-a правя само това, което ме интересува, но на DS2 ако не бях направил обучителната мисия от любопитство нямаше да разбера за новите механики, не очаквах още на първата доставка да имам възможност да се разкарвам с оръжие.
@Rostik79 заради ранния достъп я взех, но едва вчера вечерта имах време да я пусна Определено надгражда почти във всичко.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
25 юни 2025
Вероятно е така,а я пускат доста често на намаление.Някой ден ще я пробвам.И Експедицията не е моя жанр,но доста ми хареса,може и тази да е така.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
25 юни 2025
Нямаш PS, Докторе, крайно време е да си вземеш. Там отдавна има първата част като включена в Плюса Премиум. Играеш и изтриваш, ако не е твоето. Аз я почнах, изкефи ме кинематографично и като геймплей в началото,стигнах май точно до бебето, но после я зарязах. И нещо не ме влече особено да я почвам пак.
The_Doctor46
Цитиране
25 юни 2025
Аз все се каня,че даже и суич искам,но просто повечето игри към,които имам интерес,излизат и за PC,та за сега инвестицията не си заслужава.
Rostik79
Цитиране
25 юни 2025
Да не кажа, че ако не броим временния ексклузивитет, реално чисто конзолните игри буквално се броят на пръсти. Не е като епохата на ПС2 / ПС3 и да, това вече не е фактор за избор на платформа.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.