Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
23 юли 2025
Ревльовци! Разглезени хлапета!

Не ми се играе това, не ми се играе онова.. Само от едно нещо имам нужда и това е много време, за да изиграя/преиграя максимално много игри Сега например ми се доигра адски някоя от старите Heroes игри

Буквално се чудя откъде да започна като се прибера след работа- на Бокса съм свалил ремастъра на Oblivion, довършвам си Avowed, на петицата ме чакат нови ъпдейти на Киберпънка, Диабло 4, продължавам си и Бордърлендс 3 със Сирената. Изобщо майка плаче, а те тръгнали да се жалват, че няма какво да играят

Митко, мерси за видеото, добих представа за Аватар играта, не знам защо очаквах да е нещо по-цветно и повече стелт, то изглежда като рутинен и бих казал доста скучен шутър. Ще я изчакам да влезе в Премиума и тогава ще я пробвам.

Mitko6000
Цитиране
23 юли 2025
LethianDream написа
Митко, мерси за видеото, добих представа за Аватар играта, не знам защо очаквах да е нещо по-цветно и повече стелт, то изглежда като рутинен и бих казал доста скучен шутър. Ще я изчакам да влезе в Премиума и тогава ще я пробвам.

Тя си е цветна, просто като почнах мисията и докато стигна до тази база, мръкна и заваля. На чисто небе, пейзажите са доста красиви и през деня и през нощта.

Колкото до шутъра, аз просто избирам да играя с автомата когато ме видят. Все пак героя е На'Ви отгледан от хора.

Ubisoft формулата определено присъства силно в тази игра. Но на мен не ми пречи, защото се фен на source material-а.

The_Doctor46
Цитиране
23 юли 2025
Колеги,от това,което казвате ми се струва,че обичате мисълта за гейминг,а не самото преживяване.Ако наистина ви се играе нещо,ще си намерите,има предостатъчно страхотни игри,че даже не може да им се смогне.И аз като Летиан искам повече време,за да играя.Май трябва да се насочите към друго хоби.Защото едно е да имаш предиод,в който да не ти се играе-седмица,две,месец,но постоянно да започваш нещо и след това да не го завършиш,някак странно ми идва.Може и да греша,но така го разбирам аз.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
23 юли 2025
Не винаги, докторе. Има моменти на "геймърска криза" и на мен ми се е случвало 1-2 пъти, което съм споделял. Периоди, в които пак цъкам, но някак си го няма кефа. Почвам рандъм заглавия - поцъквам и сменям на друго. Пускам някоя любима игра - поиграйвам, но бързо губя интерес. По някое време обаче попадаш на нещо, което даже не си знаел, че ти се играе и отново се зарибяваш и магията се връща.

В момента за щастие иначе и аз съм в период "кое по-напред". След няколко дена излиза новата Мафия, която вече е поръчана и нямам търпение след Страндинга да видя как е в Сицилия от началото на 20-ти век. Имам усещането, че играта ще е чук. Студито казват, че се връщат към формулата на първата игра с полу-отворен свят или по-скоро по-стриктно мисия-ориентиран геймплей с по-малко sandbox механики и мотаене, което мен само ме радва.

The_Doctor46
Цитиране
23 юли 2025
Rostik79 написа
В момента за щастие иначе и аз съм в период "кое по-напред". След няколко дена излиза новата Мафия, която вече е поръчана и нямам търпение след Страндинга да видя как е в Сицилия от началото на 20-ти век. Имам усещането, че играта ще е чук. Студито казват, че се връщат към формулата на първата игра с полу-отворен свят или по-скоро по-стриктно мисия-ориентиран геймплей с по-малко sandbox механики и мотаене, което мен само ме радва.
Аз като огромен фен на първите две части(едиництата буквално ми е в топ 10 на най-любимите игри)наистина се надявам да се върнат към корените и това,което правеха чехите.Доколкото знам,това студио(Hangar13)е получило две нови дивизии в Бърно и Прага веднага след като закриват 2К Czech т.е. старите разработчици продължават да работят заедно с колегите си от САЩ.Силно се надявам,че страите(ако има останали стари девове де) разработчици ще са били с по-голям принос. И аз се радвам,че се връщат към корените и няма да е опит за ГТА.Мафия не е и не трябва да е като творението на Рокстар.Това кажи речи ми е най-чаканото заглавие тази година.Сега имам Wuchang(утре излиза),взех си Rise of the Ronin месец по-рано,но ще го играя по-натам,иде нов Borderlands и още една камара игрици.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
23 юли 2025
Не съм имал аз такова нещо като геймърска криза. Единствено за около месец не играх преди 8 години, понеже бях в болница Но от болницата си поръчах първата конзола, смятайте как се разцепих след това. Но вие играете много, включително посредствени за мен игри от категорията "да минава времето" и "нещо неангажиращо" и сигурно е нормално да ви омръзва. Аз съм от групата на тези, на които им липсва времето, а не игрите.

Летиане, точно зачесах Heroes 3 и аз тия дни. Препоръчвам ти HD+ версията, супер е.

dzhiny
Цитиране
23 юли 2025
Докторе, просто на мен 95% от игрите, за които говорите или излизат/са излезли не ми допадат бро, имам си някъв странен вкус и тва е. Освен тва не притендирам да съм и на половина геймър или разбиращ колкото вас.

Любо, то тва с времето май е при всички ни... Леб треа се яде

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
23 юли 2025
Абе да, ама не баш еднакво, гледам има хора нон-стоп активни в PS и по другите платформи. Като се играе всичко наред мога да си представя как може да ти омръзне и да изпаднеш в гейминг криза. Слава богу на мен няма как да ми се случи, което даже е добре - гейминг сесиите имат по-голяма стойност и удоволствие
dzhiny
Цитиране
23 юли 2025
Ее, сигурно преобладават и голям брой "тати носи, мама меси", набори на по 30-40 годин
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
23 юли 2025
Това са хлапетии най-вероятно.Аз съм човек сам,нямам семейство,деца.С приятелите се виждаме веднъж на високосна,щото всички са женени и естествено си правят планове със семействата,та даже аз имам някои дни,в които не играя.Не защото не искам,а защото имам някави неща да правя.Като се заговорихме,Любо,ти колко време му отпускаш на дребния да играе? Мен като малък ме контролираха.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.