Не ми се играе това, не ми се играе онова.. Само от едно нещо имам нужда и това е много време, за да изиграя/преиграя максимално много игри Сега например ми се доигра адски някоя от старите Heroes игри
Буквално се чудя откъде да започна като се прибера след работа- на Бокса съм свалил ремастъра на Oblivion, довършвам си Avowed, на петицата ме чакат нови ъпдейти на Киберпънка, Диабло 4, продължавам си и Бордърлендс 3 със Сирената. Изобщо майка плаче, а те тръгнали да се жалват, че няма какво да играят
Митко, мерси за видеото, добих представа за Аватар играта, не знам защо очаквах да е нещо по-цветно и повече стелт, то изглежда като рутинен и бих казал доста скучен шутър. Ще я изчакам да влезе в Премиума и тогава ще я пробвам.
Тя си е цветна, просто като почнах мисията и докато стигна до тази база, мръкна и заваля. На чисто небе, пейзажите са доста красиви и през деня и през нощта.
Колкото до шутъра, аз просто избирам да играя с автомата когато ме видят. Все пак героя е На'Ви отгледан от хора.
Ubisoft формулата определено присъства силно в тази игра. Но на мен не ми пречи, защото се фен на source material-а.
В момента за щастие иначе и аз съм в период "кое по-напред". След няколко дена излиза новата Мафия, която вече е поръчана и нямам търпение след Страндинга да видя как е в Сицилия от началото на 20-ти век. Имам усещането, че играта ще е чук. Студито казват, че се връщат към формулата на първата игра с полу-отворен свят или по-скоро по-стриктно мисия-ориентиран геймплей с по-малко sandbox механики и мотаене, което мен само ме радва.
Летиане, точно зачесах Heroes 3 и аз тия дни. Препоръчвам ти HD+ версията, супер е.
Любо, то тва с времето май е при всички ни... Леб треа се яде