Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
24 юли 2025
Абе не сме много строги, имам приятели за лошо държане по 1 месец им спират плейстейшъна. Реално на всички у-ва може и 3 часа на ден да му се събират, това хич не е малко. Аз лично ако играя повече от 2-3 часа (особено наведнъж) се пренасищам и ми става едно такова напрегнато и изморено едновременно...

Иначе аз също помня как ставах в 6ч сутринта да играя на новия си фалшив NES И нашите ме оставяха, отделно висях по аркадите с часове и никой не ме знаеше къде съм, като примерно говорим за аркадите на канала срещу спирката на Синьото кафе, а аз живеех в Стрелбище и горе-долу съм бил на 10-на или 11 години, колкото сина ми Това сега наистина няма как да се случи

The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2025
Да,аркадите си бяха отделно,но пък ние доста спортувахме.Все играехме футбол.Дори по време на училище.В моя клас все бяхме футболни фенове и ходехме час и половина преди училище,когато бяхме втора смяна да ритаме,по междучасията пак,в час по физическо,след училище също, и някак оставаше по-малко време за аркадите.Аз сега в почивните дни редовно си правя 3+ часа сесии и грам не се пренасищам,даже с някои игри не ми се става.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
24 юли 2025
Никакъв футбол не цъках аз, за разлика от другите дечорлига... По цял ден по залите Half Life, CS, Quake, Call of Duty и Warcraft III, а веднъж в седмица "нощтна" от 20h до 24h за 1,50 лв.
Та за тва сега, грам не ми се играят пуцалки. А паралелно аркадите... Трябваше с 1 жетон (1 преиграване) да врътнеш 'Cadillacs and Dinosaurs' или както ние му викахме 'Мустафата'
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
24 юли 2025
Аз пък явно съм бил от по-темерутестите хлапета и нито по залите, нито по спортните площадки ходех. Поне не толкова. При връщане от училище се отбивах да позяпам някоя аркада. Тогава бяха гладните 90-тарски години и много не можех да си позволя кой знае колко даже стотинките за игра и друго, че в град като Шумен по това време имаше на 1-2 места аркади с по 3-4 скапани машини. Най-впечатляваща беше Терминатор 3Д аркадата с "истински" автомати, с които стреляш по екрана. Беше адски трудна - никога не минах първото ниво даже.
dzhiny
Цитиране
24 юли 2025
Ехаа, Wuchang-a вече е Overwhelmingly Negative в Steam.
The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2025
Не съм ги гледал,но бас ловя,че е заради кофти оптимизация. Аз по-късно ще я подкарам.И аз бях 90-те по аркадите,но от 96 съм само на PC.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
24 юли 2025
Нормално е за компютърните селяци играта да идва неоптимизирана и да реват като вдовица за кур

Докторе, кога ще качиш нивото с една PS5, да се родиш и ти след 30 години мъчение на компа

The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2025
Лол,селянията е конзолна,винаги е била и винаги ще бъде. Майсторските устройства са ми на сърце просто,а времената,в които се чудех дали ще ми върви нещо или няма,са далеч зад гърба ми.За щастие в момента мога да си позволявам топ енд машини.До кога,не мога да кажа,щото с парите не се знае.Колкото до PS,казвал съм много пъти,искам да си взема,но не оправдава инвестицията,щото малко игри,които излизат за PS ги няма на PC,а там преживяването за мен е по-добро.Повече кадри,по-добра графика,по-евтини игри.
LethianDream
Цитиране
24 юли 2025
Шегата и троленето настрана, малко е като при Айфон и Андроид работата. Разработчиците на игри им е много по-лесно да направят добре играта за Плейстейшън, отколкото за три милиона различни типа конфигурации на компютри. Предполагам на това се дължи лошата оптимизация за PC на едно 70-80 процента от новите заглавия.
The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2025
Аз завъртях едни 4 часа на Wuchang-a и за сега съм с добри впечатления.Има малко различен стил на билд.Изглежда супер с HDR,без HDR не толкова.Има си приличен комбат,много айтеми,неща за откриване.Лвъл дизайна е зле за мен.Босчетата са с добър дизайн.Историята е по-директно представена.Абе не е нещо на ниво ФРОМ,Team Ninja,но за нискобюджетно заглвие за сега се представя добре.Ще видим по-натам,когато поотключа това онова как ще е.
dzhiny
Цитиране
24 юли 2025
По-добре ли ти тръгва/влиза от Казаня, че аз съм на косъм да я купувам Казаня, но все си мисля, че зимата ще ми е по-яко да я цъкам с тия зимни зони и пейзажи навсякъде
The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2025
dzhiny написа
По-добре ли ти тръгва/влиза от Казаня, че аз съм на косъм да я купувам Казаня, но все си мисля, че зимата ще ми е по-яко да я цъкам с тия зимни зони и пейзажи навсякъде
Доста различни са като усещане и комбат според мен.Казаня беше супер клонинг,тази също се очертава като такъв.Не знам коя ще ти хареса повече.
dzhiny
Цитиране
24 юли 2025
Аз цъкам Hell Clock, много ме кефи. Ако въобще има почитатели на игри като Hades микс с Diablo елементи, да пробват.
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Вчера както казах, от 10 до 2 цъках Wuchang,после вечерта седнах пак уж само малко и от 8 съм откарал до 12.8 часа не бях правил за ден от години и то на по-добри игри.При положение,че аз си имам правило.Самоограничил съм се да играя до 10 вечерта.След 10,никакъв гейминг,щото после лошо спя.Почти никога не го нарушавам,но сега съм отпуска и без да се усетя до 12.Значи има нещо в тази игрица.Зарибяваща е.
dzhiny
Цитиране
25 юли 2025
Така казано, ще я пробвам и аз уикенда. Казаня, ще почака, че и без тва него не са го изпиратствали, вероятно няма и да го... За несигурен "геймър" като мене и то в тоя жанр, по добре да не набивам пара просто така, че за маймуната още ма е яд... Не че не ми хареса играта, ама не я доиграх и нея... Ако мога да върна времето бих ги дал на Фром за Секиро, вместо за маймуната.

Надявам се моят комп да няма тия перформънс проблеми, за които лаят всички.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.