Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Аз нямам никакви проблеми с производителността.Върви гладко,нямам фрейм дропове и тн. Даже и бъгове не срещнах за 8 часа.Няма крашове за сега.Джини,ако се колебаеш някога пак за ФРОМ игра или друга в жанра,винаги,винаги взимай на ФРОМ.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
25 юли 2025
След страндинга идва Мафията, която обаче май брат ми първо ще я играе (когато има игра, която и двамата да играем, вземаме на диск) и се колебая между Silent Hill 2 или Stellar Blade да си взема. То и двете ще се играят, де, но сякаш след бавния геймплей на Страндинга, ми се иска нещо по-динамично и повече ме сърбят ръцете за Стелар Блейд. Хем малко женски баджаци да гледам след темерута Сам Бриджес, хах!
Кой я е играл да каже от 1во лице как е? Графично изглежда топ, геймплейно е като лек-соулс/Darksiders тип битки, а като история нямам представа. Навит съм и на Atomfall от тазгодишните, но за нея сякаш 100 лева не ми се дават - ще я изчакам на 40-60 лева да се появи.
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Rostik79 написа
След страндинга идва Мафията, която обаче май брат ми първо ще я играе (когато има игра, която и двамата да играем, вземаме на диск) и се колебая между Silent Hill 2 или Stellar Blade да си взема. То и двете ще се играят, де, но сякаш след бавния геймплей на Страндинга, ми се иска нещо по-динамично и повече ме сърбят ръцете за Стелар Блейд. Хем малко женски баджаци да гледам след темерута Сам Бриджес, хах!
Кой я е играл да каже от 1во лице как е? Графично изглежда топ, геймплейно е като лек-соулс/Darksiders тип битки, а като история нямам представа. Навит съм и на Atomfall от тазгодишните, но за нея сякаш 100 лева не ми се дават - ще я изчакам на 40-60 лева да се появи.
Блейда е супер игрица и има доста съдържание.Ако искаш да правиш всичко,едно 60-70 часа ще отидат.Има соулс елементи,но е по-скоро екшън игрица.Кофтито беше,че е много лесна и дори на hard ,което се отключва след като си минал играта веднъж,ми е лесничка.Само последните два боса имат някакво предизвикателство.Има си комбинации,умения.На мен ми хареса.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
25 юли 2025
Готин анубис вади тая в Stellar Blade-a и с тая дълга конска опашка...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Глутеус имаш предвид Най-големия мускул в човешкото тяло между другото. Опашката може да се регулира от опциите,отделно от това има много различни прически,които се отключват в играта.Костюмите са чикиджийски ,с изключение на един.
dzhiny
Цитиране
25 юли 2025
Така викам на готините задници просто Не търси научна обосновка Но научих нещо ново, мерси. Тя и бая крак вади, мани... манекенка отсекъде.
morgoth_srs
Цитиране
25 юли 2025
След последния патч, в Stellar Blade можеш директно на hard да пуснеш играта, без да си я минавал преди.
Rostik79
Цитиране
25 юли 2025
Щом на Доктора му е лесна Стелара, значи има шанс и аз да я мина
dzhiny
Цитиране
25 юли 2025
Исках да споделя едно впечатление, понеже стана въпрос за нестигащото ни време предните ден-два. Забелязвам, че колкото повече ставам на години (другия месец правя 34), все повече не ми достига времето за нищо, а и някак времето и живота започнаха по-бързо да ми минават. Когато бях дете, във въпросните времена на безгрижие и игри, летата се точехаа, безгрижно и дълго. Все ми се играят игри, четат ми се книги, но може би е по-редно да се пътешества и обикаля възможно повече, докато имаме тая възможност, защото часовника тиктака и някак май все по бързо.
Та тука малко извън гейминга влезнах у едни други теми... ама понеже си налях една IPA бирка от моето домашно производство и ме навяха тия мисли - за времето, гейминга и още нещо... Та Вие, ако имахте повече от това жадувано свободно време, смятате ли, че е редно баш в игри да го влагате?
lyubohar
Цитиране
25 юли 2025
Е покани ни някой път на IPA бира да разискваме философски теми

Иначе мен жена ми ме размъква постоянно по пътувания (затова съм си взел геймърски лаптоп), а и не играя кой знае колко много, та нямам такива мисли

The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Не,аз съм си геймър по душа.Това обичам да правя,това правя.Това за пътуването са ме пилати безброй пъти.По някаква причина повечето хора смятат,че пътуването е нещо супер смислено,а то е като всичко останало.Ако това ти придава смисъл,обогатявате и най-вече обичаш да го правиш,давай,но ако си като мен,не изпитвам нужда да ходя нагоре надолу.Сестра ми обича и пътува,аз играя игри, и спортувам.Другата ми голяма старст.Не съм спирал от 4 годишен.Някои учат езици,свирят,ловят риба и тн.Човек трябва да прави това,което го радва,а не защото някой е казал,че е "по-смислено".Аз съм излизал от България точно 3 пъти.Лондон,Барселона и Флоренция.Не е лошо,но мен лично ме изморява психически.Сгъвай багаж,ходи по летище,чакай не знам си колко часа.После хотели,таксита,абе не е за мен т'ва.Сестра ми има една приятелка,която е била в 120-150 държави(ще те излъжа) и тя ми разправя,че от един момент нататък,всичко й се струва еднакво,но това си е стратта й и ся е в Непал.Аз съм прекарал скандално много време в геймене и не съжалявам за нито една секунда,щото съм правил т'ва нещо с "любов". Ако имаш семейство естествено е различно.Т'ва са моите 5 стинки.
dzhiny
Цитиране
25 юли 2025
Любак с удоволствие бих шернал 1-2 каси с вас (тя 6,5% ще ни оправи)
Само че ще трябва да наблягаме на философските теми, че за гейминг виждате до колко мога да говоря, хахаха
Док., като написах поста точно се замислих: Абе ти си тръгнал на геймъри за пътешествия да говориш. Майтап, тва са предубедености, хора всякакви.

А под пътуване, не визирам само извън граница. Ние всеки уикенд сме по планините и гледам да бутаме, я по 5 я по 10, я по 20 км, което ме кара да се чуствам много добре и физически и психически, защото по цял ден/седмица съм на компа и работя, а игрите колкото и да си ми отдушник си трябва някаква физическо раздвижване и социализация, че иначе почват да ме хващат лудите, но това съм си аз.

Добре е да се спортува, че инак само с геймене и електрониката си еб*ло фара... лично мнение. Гейминга си консумира време и за да се вложа в него и да потъна истински, някак не става с 1-2 часа на ден

The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Да,спорта за мен е начин на живот.Аз ако не направя някакво физическо усилие през деня,се чувствам зле. Иначе из България и аз чат пат ходя,лятото задължително на море.Гейминга наистина е много времеемко занимание,но всеки гейми според графика и ангажиментите.И аз 1 час не го броя,но за Любо примерно си е ток.
dzhiny
Цитиране
25 юли 2025
Доктора за бирата нищо не каза, предполагам щом блъска редовно няма и да пие. Ей го аз днес отидох, правих гръб 1 час и ся пия четвърта бира... Малко файда от цялата работа ама, кво да правиш.
А и щом толкова ги бие тия хардкор босове с лекота, пак ще да е без бирки, че там рефлекса отива подягодите
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Прав си,Джини,не съм пил от 23 години.Последния път,когато се напих,беше на новата година,когато бях 16 годишен.След т'ва зарязах,щото никога не ми е харвсвало.Аз ям "правилно" вдигам щанги 4 пъти седмично и два пъти тичане или друг вид кардио.Навремето много футбол играехме също,но после всички станаха пияници и аз се пренасочих към щангите.2003 някъде започнах та така до днес,щото сам няма какво толкова да спортуваш,иначе групово е само спИртуването.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.