Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
bojosan
Цитиране
31 юли 2025
DLC то на RE Village , играм, понеже имам голд едишъните на всички Резиденти и чак сега му дойде времето, тотал щета, не си го купувайте, видех че 3,7 му е рейтинга , тия сбръканяци са се опитвали да имитират the evil within ама са се усрали здраво, то и village си е лайно, ама го превъртех от втория или третия път от скука, най якия RE е римейка на RE4, непобедим !Днешните джендъри не умеят да правят игри а само римейкове дееа и педалите долни.
Rostik79
Цитиране
01 август 2025
Верно, че имаше някакво ДЛЦ на Селото. Това е, където с Роуз играеш, нали? Божо, мен ме изкефи игрицата, даже я врътнах няколко пъти с различните оръжия, които пускат после. Тя на второ, трето изиграване на едно сядане може да се изиграе като отключиш гранатомети, безкрайни амуниции и такива екстри
Та ще си го включа това ДЛЦ да го следя; като му дойде времето ще го мина. Оценка му виждам аз 4,53 от 5 в PSN.

Междувременно приключих с Дед Страндинг-а втората част и финалът не разочарова - на всеки 5 секунди има някакъв WTF момент. Този Коджима или е яко на халюциногени, или си е просто шантав по природа, хаха!
Представям си как е обяснявал на инвеститорите [лек спойлер, но нищо от историята] :
"И на финала ще имаме битка между двамата с китари. И като казвам "битка с китари" имам предвид буквално да се млатят с китари, ама в същото време и сола ще въртят и ще е музикална битка. А на заден фон ще има бой между лъвкрафтски чудовища, а оня режисьора на "Лудия Макс" ще управлява кораба и всички отвреме навреме ще си пращат лайкове един на друг."

The_Doctor46
Цитиране
01 август 2025
Японците са си шашави от край време.Коджима все наякакви такива простотии измисля.Не му харесвам нещата,но на много хора им харесва точно това.Аз вчера си инсталирах невероятния мастърпийс,една от най-любимите ми игри евър-Dishonored.Докато чакам Мафията,да я изиграя за 12637271 път.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
01 август 2025
Има едно интервю в което Норман разказва как Коджима го режисира в играта. Голям смях е. Коджима е луд, но приятно луд. Харесва ми колко завъртян булшит са игрите му. За този месец чакам две игри Мафията и MGS. Вярно втората е римейк без негово участие, ама отдолу си е чистата Коджима лудост.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.