Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
04 август 2025
Сега си гледам всичките финали в тубата на high chaos, намерих си едно клипче, дори не знаех, че Емили се задържа на ръба в някои от вариантите и можеш да я хванеш за ръката и да я изтеглиш.

Добре съм запомнил, че като я спасяваш, казва " Мъртви ли са другите заговорници? Да? Супер, така или иначе щях да ги убия и да си стана императрица"

Безценно ни е момичето Веднага се сещам и за песента на Лейди Гага "Bloody Mary" )

The_Doctor46
Цитиране
04 август 2025
Ти не си ли минавал всички финали?Аз още като излезе я изиграх два пъти подред за два различни финала,а скоро след това за третия.В Dishonored 2 бяха 6,но там съм играл само за 4.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
04 август 2025
Минавал съм двата финала- low/ high хаос. Не съм стигал до тотален хаос, предполагам, че това е като колиш всичко, което мърда по пътя ти. Но има различни методи за убийства на финалния бос, това гледах- събрано в тубата. Примерно със спиране на времето или с windblast... Аз на high chaos винаги му скачам отгоре
The_Doctor46
Цитиране
04 август 2025
Като се заговорихме за различни начини за убийство,в Dishonored ако си креативен има супер забавни.Винаги се сещам за това видео

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
05 август 2025
Започнах новия Принц на Персия, ама явно тези Метроидвании не са моето, много се изнервям при преходите, да не говорим колко нечестно те убиват враговете по нивата, докато скачаш като идиот. Този тип игри са по-извратени и от соулс игрите
Днес смятам да започна Lies of P (влезе като безплатна игра в Плюса), като казах соулс игри, да видим дали ще се изнервя и там в началото.
Относно пътуването и морето, винаги (още от много малък, като ме водеха насила) това ми е изглеждало изключително тъп начин за прекарване на свободното време- да идеш на море, да се печеш, да ядеш гадна храна, да нямаш компютър или конзола наблизо, не е моето нещо. Принципно не съм краен интроверт, но пътуванията и излизанията ме напрягат. Предпочитам да се прибера, да си седна/легна и да отпоря стабилно количество часове в гейминг. Даже откривам, че с напредването на годините все повече време прекарвам с това мое хоби, напоследък нито ми се четат книги, нито ми се гледат филми или сериали. "Нормалните" хора ще кажат, че е загуба на време, седиш и гледаш пиксели. Сигурно са прави. Нека си гледат турски или индийски сериали, не ми пречат.
lyubohar
Цитиране
05 август 2025
Принцът не е нито най-добрата, нито най-нефрустриращата метроидвания. Ако ти се тества жанра, почни с нещо като Ori, която е по-лесна и има супер готина история. И действай оттам нагоре

Пинокио засега го отричам като "Тему bloodborne" и ме ебават разни познати Но сега като е безплатна сигурно ще я пробвам и аз някой ден.

The_Doctor46
Цитиране
05 август 2025
Като геймплей е по-скоро Секиро тип и е супер соулс клонинг.Има си трески за дялане,но е един от най-добрите соулси,които не са правени от ФРОМ.
LethianDream
Цитиране
05 август 2025
Демек париране фест? Точно Секирото ми е най-противната и отвратителна игра евър
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2025
Да,доста се парира.Мяза на Bloodborne по други причини,но комбата си е като Секоро.
morgoth_srs
Цитиране
05 август 2025
Последното ми ходене на нашето черноморие го прекарах в игра на Hades на лаптопа
nightwarrior
Цитиране
05 август 2025
Lies of P не е задължително да парираш. Да, ако му хванеш цаката ти прави нещата по-лесни, ама мисля първия пелйтру почти не ползвах париране играх си го с доджове и това е, ползвах повче консюмъбъли, бомбички и такива работи.

Секирото без париране сигурно е възможно, ама ще да е много клизмава история.

LethianDream
Цитиране
05 август 2025
А, супер, успокои ме, че аз играя САМО с додж
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2025
nightwarrior написа
Секирото без париране сигурно е възможно, ама ще да е много клизмава история.
Възможно е,правил съм го,но не го препоръчвам на никой.Пълен мазохизъм е т'ва.Lies of P е по-прощаваща,щото има додж,но пък таймингите за париране са по-къси,поне така ми се стори.
dzhiny
Цитиране
05 август 2025
По-добър и от Казаня ли ?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
bo4i3333
Цитиране
05 август 2025
Lies of P е супер
Аз завърших и DLSто преди няколко дни и определено
играта много ми харесва.Вчера започнах с Wuchang и определено също ми допада.
Препоръчвам за соусфеновете
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.