Започнах новия Принц на Персия, ама явно тези Метроидвании не са моето, много се изнервям при преходите, да не говорим колко нечестно те убиват враговете по нивата, докато скачаш като идиот. Този тип игри са по-извратени и от соулс игрите
Днес смятам да започна
Lies of P (влезе като безплатна игра в Плюса), като казах соулс игри, да видим дали ще се изнервя и там в началото.
Относно пътуването и морето, винаги (още от много малък, като ме водеха насила) това ми е изглеждало изключително тъп начин за прекарване на свободното време- да идеш на море, да се печеш, да ядеш гадна храна, да нямаш компютър или конзола наблизо, не е моето нещо. Принципно не съм краен интроверт, но пътуванията и излизанията ме напрягат. Предпочитам да се прибера, да си седна/легна и да отпоря стабилно количество часове в гейминг. Даже откривам, че с напредването на годините все повече време прекарвам с това мое хоби, напоследък нито ми се четат книги, нито ми се гледат филми или сериали. "Нормалните" хора ще кажат, че е загуба на време, седиш и гледаш пиксели. Сигурно са прави. Нека си гледат турски или индийски сериали, не ми пречат.