Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
439
...
441
>
bo4i3333
Цитиране
13 август 2025
Имам въпрос към соус феновете,защото съм пред дилема
След като завърших Wuchang се чудя коя игра да взема сега
KHAZAN или Wukong?
Аз на по късен етап ще взема и двете но въпросът ми е, ако някой ги е играл, дали може да ми даде съвет с коя да започна?
С две думи коя е по соуска?
bo4i3333
Цитиране
13 август 2025
The_Doctor46
Цитиране
13 август 2025
bo4i3333 написа
Имам въпрос към соус феновете,защото съм пред дилема
След като завърших Wuchang се чудя коя игра да взема сега
KHAZAN или Wukong?
Аз на по късен етап ще взема и двете но въпросът ми е, ако някой ги е играл, дали може да ми даде съвет с коя да започна?
С две думи коя е по соуска?
И двете са супер,но ако искаш по-соулско изживяване,взимай Казан,Wukong е соулс-лайт.В същността си е соулс и според личното ми мнение е малко по-добра от Казан,но Казан е баш си соулс игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bo4i3333
Цитиране
13 август 2025
Аз на Khazan като геймплей много ми допада, но този аниме стил малко ми беше.на кантар,но сега има намаление в PS Store и определено ще я взема
Благодаря за отговора
dzhiny
Цитиране
13 август 2025
У Стийм-а не вярвам да я пуснат скоро намалена... но пък в Кингуин-а си я има за 60 лв.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
bo4i3333
Цитиране
13 август 2025
Исках да кажа в плейстейшън стора има някакво намаление и е 55€ deluxe edition
dzhiny
Цитиране
13 август 2025
Разбрах какво казваш. Аз си гледам от моята камбанария, защото и аз и се точа, а цъкам на PC само... Но се изръсих за Диабло и са ще стискам зъби, защото с моите пробра грешка - аман... Харесва, не харесва, ще гледам кампанията поне да изиграя. За сега бива.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
logout
Цитиране
14 август 2025
dzhiny написа
Разбрах какво казваш. Аз си гледам от моята камбанария, защото и аз и се точа, а цъкам на PC само... Но се изръсих за Диабло и са ще стискам зъби, защото с моите пробра грешка - аман... Харесва, не харесва, ще гледам кампанията поне да изиграя. За сега бива.

С експанжъна историята е с прилична дължина, но ендгейма си е като на тройката, малко по-разнообразен. Графиката е хубава, особенно след експанжъна.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
14 август 2025
Khazan-a e по-традиционен соулслайк. Wukong-a e смесица между соулс геймплей и екшън игра(от сорта на Devil May Cry да речем). Имаш комбота, различни стилове за битка, плюс някои по традиционни соулс механики. Имаш доста незадължителни босове, които помагат за отключване на умения, променящи геймплея ти. А и на моменти се усеща като бос ръш мод(поне на няколко места имаше дето бивш бос и в рамките на 5 минути се изправяш срещу следващ. В общи линии ако искаш по-соулско изживяване Казанджията, ако искаш нещо малко по-различно Маймуната. И двете много ми харесаха, може би Маймуната с една идея повече, щото е малко по-различно от шаблона. Но това си е доста личен вкус предполагам.

Иначе на Диаблото Мейн сторито и експанжъна са наистина забавни. Както казах и преди, ендгейма е мех.

The_Doctor46
Цитиране
14 август 2025
Аз онзи ден приключих новата Мафия,тя е доста кратичка-14 часа на hard ми отне.Личи си,че не са искали да поемат никакви рискове.Някои мисии са "откраднати" от Mafia 1 и даже от Кръстникът.Хем е като оригиналните две,хем не баш.Линейна е като тях,но при повечето мисии не може да се отклоняваш от пътя,да обикаляш Сициля,която е създадена страхотно,ама няма никаква физика.Дървета,храсти,всичко е статично.Като рисунка.При предните две игри можеше да се мандахерцаш накъдето ти душа иска преди да стигнеш до мястото,което трябва,а тук само на определени места.Историята беше някак накъсана и доста предвидима.Геймплея си е като предните части,но при оръжията няма Томи гън.Т'ва си е култово пуцало за Мафиите.Не знам обаче дали е било налично само по САЩ.Колите са само няколко модела,което е разбираемо предвид годините,в които се развива действието.Може да избираш дали да яздиш конче или да шофираш.В първите игри имаше доста повече каране от точка А до точка Б.Има неща,които се събират,както плейбой списаният примерно в Мафия 2,разни лисици(не като в Цушимата),вестници също така.Има интересни персонажи,но като цяло я оценявам под Мафия 1 и 2.Бих я препоръчал на феновете с едно на ум.Имайки предвид,че беше и по-евтина,си е добре за едно изиграване.Вчера си взех Спиндерман 2,но само малко поцъках.Летенето из сградите е все така фън и даже подобрено,но все още нямам особени впечатления,че играх само около 30 минути.Едно обаче забелязах,порта масово го хейтят,бил супер зле оптимизиран,едва ли не слайдшоу,но на мен ми хвърчи всичко на макс и даже без DLSS.Никакви ядове за момента.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
14 август 2025
Малко странно са подходили с free roam-a, в отделно меню е при character select-a. Аз снощи само си бръмчах с колата да събирам вестници(дето съм ги пропуснал) и тоя артефактите дето ти дават пари и тези за броеницата, щото видях че се пренасят и в мейн сторито. Там съм на 7ма глава, видях че са дванайсет, та сигурно уикенда и аз ще я приключа. За мен е приятна мафиотска история. Също ми е по-слаба от 1 и 2, но е доста над 3.

Иначе за Спайдърмена то реването май беше на релийз, когато реално вървеше зле. След пачовете даже и на Стийм дек върви прилично(имайки предвид ограниченията на хардуера).

The_Doctor46
Цитиране
14 август 2025
Найт,15 чаптъра са,та ти си баш наполовината.Аз също си харесах играта,просто не беше на нивото на 1 и 2 според мен.Готина игрица си е иначе.
nightwarrior
Цитиране
14 август 2025
Объркал съм се нещо, не знам откъде е таз 12ка в главата ми. Иначе Томи гъна мисля го изобретявала 1918 та нормално в Италия да го няма по време на играта. Мен лично ме кефи идеята за битките с ножовете и е интересно решение за бос битките.
Mitko6000
Цитиране
14 август 2025
Един съвет за Spider-Man 2, ако искаш по-забавно люлеене с паяжини, а не автопилот, спри изцяло Swing assist и пусни fall damage, да се размазваш от високо. Това допринася за доста по-забавно преживяване от предните две.
The_Doctor46
Цитиране
14 август 2025
Найт,искаше ми се да са малко по-трудни боевете с ножовете,щото даже и на висока трудност са бая лесни,ама квот' тако'а. Митко,да,аз го изключих още преди да започне играта.Мисля,че излезе това меню на "пол позишън" и сега така играя.Поиграх днес два часа.Доста солидна ми се струва и комбата е подобрен.Има повече неща и сили.
<
1
...
439
...
441
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.