Аз онзи ден приключих новата Мафия,тя е доста кратичка-14 часа на hard ми отне.Личи си,че не са искали да поемат никакви рискове.Някои мисии са "откраднати" от Mafia 1 и даже от Кръстникът.Хем е като оригиналните две,хем не баш.Линейна е като тях,но при повечето мисии не може да се отклоняваш от пътя,да обикаляш Сициля,която е създадена страхотно,ама няма никаква физика.Дървета,храсти,всичко е статично.Като рисунка.При предните две игри можеше да се мандахерцаш накъдето ти душа иска преди да стигнеш до мястото,което трябва,а тук само на определени места.Историята беше някак накъсана и доста предвидима.Геймплея си е като предните части,но при оръжията няма Томи гън.Т'ва си е култово пуцало за Мафиите.Не знам обаче дали е било налично само по САЩ.Колите са само няколко модела,което е разбираемо предвид годините,в които се развива действието.Може да избираш дали да яздиш конче или да шофираш.В първите игри имаше доста повече каране от точка А до точка Б.Има неща,които се събират,както плейбой списаният примерно в Мафия 2,разни лисици(не като в Цушимата),вестници също така.Има интересни персонажи,но като цяло я оценявам под Мафия 1 и 2.Бих я препоръчал на феновете с едно на ум.Имайки предвид,че беше и по-евтина,си е добре за едно изиграване.Вчера си взех Спиндерман 2,но само малко поцъках.Летенето из сградите е все така фън и даже подобрено,но все още нямам особени впечатления,че играх само около 30 минути.Едно обаче забелязах,порта масово го хейтят,бил супер зле оптимизиран,едва ли не слайдшоу,но на мен ми хвърчи всичко на макс и даже без DLSS.Никакви ядове за момента.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way