Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
15 август 2025
Ей, докторе, нямаш си друга работа, че от няколко дена за Спиндерманчето говориш и ме присети, че се каня да я изиграя отново и аз
На мен много добре ми влезе втората част, мисля надгражда първата във всеки аспект, включително и история. Само ми се стори някак си по-кратка при все, че светът е по-голям или просто така ми се е сторило, защото нямаше изобщо момент да играя с досада и желание да свършва по-бързо. Биваше някоe ДЛЦ да пуснат.
lyubohar
Цитиране
15 август 2025
Аз почнах Erdtree-то и ме сцепват Хем съм 180 ниво, то не че там има значение де, ама все пак. Даже респекнах на прословутия Blasphemous blade билд - уж да ми е по-лесно - и ми сцепват задника даже първите random босове Това се заформя да е най-трудното соулс DLC сякаш...
The_Doctor46
Цитиране
15 август 2025
Да,доста фън е втория Спиндерман,снощи поиграх още.Подобрили са я в почти всяко отношение.Само графиката не виждам да е по-добра от 1 и Miles Morales,но тя си е супер и няма нужда да се подобрява.Може и само така да ми се струва.

Любо,ти чакай да стигнеш последния шеф,тогава ще видиш кошмар,макра че те го нърфнаха,но не знам какво точно и с колко. Erdtree-то си е направо цяла игра.Страхотни зони и гадове.Те нарочно са направили така,че левъла да няма значение в експанжъна и трябва да си събираш други нещица,за да станеш силен.

П.С. съветвам те да ползваш гайдове,защото ти нали не повтаряш,та може да изпуснеш готини зони и шефове без.Аз така изпуснах двама,та на второ изиграване ги трепах.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 август 2025
Да, бях си купил една интерактивна карта още за първия и като приключа всичко в дадена зона, после гледам какво съм пропуснал.

Иначе вторият Спайдермен графично е по-зле за мен. Не точно графично, но като арт. Първо смяната на главния спайдърман е мега странна, но и лицата на всички са едни подути и с гадни цветове и текстури. Предполагам уж да е по-реалистично, но според мен не им се е получило. За безформеното асексуално тяло на MJ дори да няма да споменавам. Но тя цялата игра лъха на woke отвсякъде, там хипстър- и гей-мисиите в кампуса бяха покъртителни

The_Doctor46
Цитиране
15 август 2025
Значи не съм само аз.Да,снощи ги правих тъкмо тези мисии,а MJ не само,че е безформена,а и в лицето са я направили грозна.Картата не знам дали ще ти помогне,защото има скрити зад куестове,а нали ги знаеш куестовете на ФРОМ.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 август 2025
Там ги има и кесутовете - къде почват, стъпки и т.н.
Rostik79
Цитиране
15 август 2025
След като изиграх демото на Hell is Us нещо не съм впечатлен сякаш

Сетингът на света изглежда интересен, пъзели, мистерии, ... но бойната система е твърде генерична и постна. Предполагам ще се разширява нататък в играта, но залагат твърде много на станалите вече банални соулски механики - стамина, додж, париране и "прости" удари без комбо система. При това някак не ми кликваха. Май ще я махна от уиш-листа.

Този уикенд обаче смятам да пострелям отново в Battlefield 6.

lyubohar
Цитиране
16 август 2025
The_Doctor46 написа
Любо,ти чакай да стигнеш последния шеф,тогава ще видиш кошмар,макра че те го нърфнаха,но не знам какво точно и с колко. Erdtree-то си е направо цяла игра.Страхотни зони и гадове.Те нарочно са направили така,че левъла да няма значение в експанжъна и трябва да си събираш други нещица,за да станеш силен.

Почвам да се дразня леко честно казано, а и като чета масовият сентимент към "трудността" е сходен на моя. Слагам я в кавички, защото малко са предобрили манджата и доста често преминават тънката граница между трудно и просто фрустриращо for the sake of it.

Има някакви обикновени мобове, които са направени буквално без никакво възможно тактическо решение. Например тези Curseblade - ужасно бързи + тотално агресивни + почти никакви прозорци за атака + тонове живот и почти не можеш да ги стагърнеш + като всичко друго в DLC-то те убиват с 2 удара + част от атаките им минават през щита + наказват веднага ако тръгнеш да се хийлваш + въртят се по целия екран и чупят камерата и си губиш таргета + винаги са в някаква тъмница, където и без това не се вижда нищо, а те са някви тъмни. В смисъл нормално е мобовете да имат 1-2 или няколко от тези характеристики, но не ВСИЧКИ едновременно.

Еми защо да се хабя да ги бия, бих няколко, но беше чист късмет. Ако знам, че няма никаква смислена тактика, а ще разчитам на късмет, почвам да ги заобикалям и да не си губя времето. Връщането до трупа 10 пъти подред ни ми е забавно, нито да мъкна специално заради тях копие, че да ги боцкам 5 минути зад щита, а в това DLC се среща доста често.

The_Doctor46
Цитиране
16 август 2025
Лошо правиш.Бъди колкото се може по-агресивен срещу тях.Държат на много бой ,но пък доколкото си спомням беше лесно да им прекъснеш атаките с голям меч,та колкто си по-агресивен,толкова по-добре.Ако не бъркам гадовете де.

П.С. съгласен съм иначе,че на някои места са прекалили,което не е типично за ФРОМ.Тъкмо те знаят как хем да е трудно,хем справедливо.

nightwarrior
Цитиране
16 август 2025
Има спайк на трудността докато не посъбереш тия фрагментите. Ама като понатрупаш, мисля че ставаха напълно поносими нещата, може би само последния бос беше наистина тегав на релийза(сега не знам как е, че не съм го играл от тогава, все се каня да го мина и на РС). Аз си го играх с колосал sword build-a с Ruins Greatsword-a докато не намерих в длс-то Ancient Meteoric Ore Greatsword и оттам нататък довърших с него. Вярно че тия мечове са бавни, ама покрай hyper armor и високото poise имах проблеми до първите няколко фрагмента. Случвало се е няколко боса да ги повтарям по няколко пъти, ама то бях така и в основната игра. Гледам че и някакви с механиката с щитовете правят цялото длс с лекота. Може просто късмет да съм извадил с моя билд/стил на игра, ама наистина с някои изключения не ми се стори чак толкова трудно длс-то. Да, има повдигане в трудността, ама горе-долу ми е като Старите Ловци в Блъдборна или Ringed City в DS3.
The_Doctor46
Цитиране
16 август 2025
Найт,обикновените мобове са доста по-ъпгрейднати от другите DLC-та на ФРОМ,босовете не,но той Радан компенсира за всички останали.
lyubohar
Цитиране
16 август 2025
Ами на +5 съм засега, гледам да ги събирам приоритетно тези СкубиДу-тата. Иначе респекнах за DLC-то и вече не съм с грамадански меч и броня, за съжаление. Та докато ги бия агресивно и те ме бият агресивно и познай на кого му свършва пръв кръвта

Тия рогатите рицари също са брутални, особено предвид колко рано ги срещаш. Някакви комбота с по 5-6 движения, пауза за един твой удар и пак те почват и секс половин час, ако въобще имаш останала някаква стамина за щит

Ще е голямо пълзене в това ДЛЦ...Старите ловци ми бяха супер на мен, може би защото Bloodborne се минава почти изцяло само с доджване и ми пасваше много на стила на игра.

vldir
Цитиране
17 август 2025
Hell is Us clunky евтинджос
LethianDream
Цитиране
18 август 2025
Бруталната гнус Секиро! Лайното Lies of P също е тук
Пичът го обясни прекрасно! Като цяло култово видео

Гаврата и с Елдън Ринг е на макс

nightwarrior
Цитиране
18 август 2025
Не мисля, че го е обяснил прекрасно. А пък гавра с ER не видях, да не говорим за на макс. Ама сигурно е мой проблем.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.