Любо,ти чакай да стигнеш последния шеф,тогава ще видиш кошмар,макра че те го нърфнаха,но не знам какво точно и с колко. Erdtree-то си е направо цяла игра.Страхотни зони и гадове.Те нарочно са направили така,че левъла да няма значение в експанжъна и трябва да си събираш други нещица,за да станеш силен.
П.С. съветвам те да ползваш гайдове,защото ти нали не повтаряш,та може да изпуснеш готини зони и шефове без.Аз така изпуснах двама,та на второ изиграване ги трепах.
Иначе вторият Спайдермен графично е по-зле за мен. Не точно графично, но като арт. Първо смяната на главния спайдърман е мега странна, но и лицата на всички са едни подути и с гадни цветове и текстури. Предполагам уж да е по-реалистично, но според мен не им се е получило. За безформеното асексуално тяло на MJ дори да няма да споменавам. Но тя цялата игра лъха на woke отвсякъде, там хипстър- и гей-мисиите в кампуса бяха покъртителни
Сетингът на света изглежда интересен, пъзели, мистерии, ... но бойната система е твърде генерична и постна. Предполагам ще се разширява нататък в играта, но залагат твърде много на станалите вече банални соулски механики - стамина, додж, париране и "прости" удари без комбо система. При това някак не ми кликваха. Май ще я махна от уиш-листа.
Този уикенд обаче смятам да пострелям отново в Battlefield 6.
Има някакви обикновени мобове, които са направени буквално без никакво възможно тактическо решение. Например тези Curseblade - ужасно бързи + тотално агресивни + почти никакви прозорци за атака + тонове живот и почти не можеш да ги стагърнеш + като всичко друго в DLC-то те убиват с 2 удара + част от атаките им минават през щита + наказват веднага ако тръгнеш да се хийлваш + въртят се по целия екран и чупят камерата и си губиш таргета + винаги са в някаква тъмница, където и без това не се вижда нищо, а те са някви тъмни. В смисъл нормално е мобовете да имат 1-2 или няколко от тези характеристики, но не ВСИЧКИ едновременно.
Еми защо да се хабя да ги бия, бих няколко, но беше чист късмет. Ако знам, че няма никаква смислена тактика, а ще разчитам на късмет, почвам да ги заобикалям и да не си губя времето. Връщането до трупа 10 пъти подред ни ми е забавно, нито да мъкна специално заради тях копие, че да ги боцкам 5 минути зад щита, а в това DLC се среща доста често.
П.С. съгласен съм иначе,че на някои места са прекалили,което не е типично за ФРОМ.Тъкмо те знаят как хем да е трудно,хем справедливо.
Тия рогатите рицари също са брутални, особено предвид колко рано ги срещаш. Някакви комбота с по 5-6 движения, пауза за един твой удар и пак те почват и секс половин час, ако въобще имаш останала някаква стамина за щит
Ще е голямо пълзене в това ДЛЦ...Старите ловци ми бяха супер на мен, може би защото Bloodborne се минава почти изцяло само с доджване и ми пасваше много на стила на игра.
Гаврата и с Елдън Ринг е на макс