Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
18 август 2025
Това е истината, всичко друго е ваше самозаблуждение

Всичко, което съм играл в жанра, този пич го е "разкъсал" в това няколкоминутно видео. Блестящо е!

Най-лошото е, че моя много любима игра също е в кюпа Няма да кажа коя е, срам ме е

The_Doctor46
Цитиране
18 август 2025
Да,понеже нек'ъв казал нещо си във видео и това било истината.Секоро и всяка друга игра на ФРОМ са страхотни,т'ва,че не всеки ги харесва е ОК,а това,че някой си хейти по видеа е още по-ок,но не променя факта,че това са супер игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
18 август 2025
Видеото включва на едно място няколко от най-великите игри евър, така че наистина е блестящо

Иначе Cuphead и Super Meat Boy и аз не бих ги играл

BloodDagger
Цитиране
18 август 2025
Cuphead си иска друг вид нерви . Като излезе я превъртях, имаше псуване от началото до края. Опитът ми с последните Souls игри, които съм играл показва, че веднъж хванеш ли както трябва механиките на играта (и стига да не си underleveled), мачкаш наред. Поне при мен беше така със Sekiro и Bloodborne, ER не съм цъкал още и не знам там как стоят нещата. В Cuphead механиките са елементарни за научаване, ама до последно псувах и умирах на босовете .
lyubohar
Цитиране
18 август 2025
Точно така е, аз и затова не бих се захванал. Малкият се мъчи уж, но не е моето. Просто няма да получа същото чувство на удовлетворение след като мина нещо трудно, защото генерално играта не ме кефи и няма да ме човърка да продължа напред.

Иначе нещата с Erdtree взеха да си идват на мястото - като ми се върна muscle memory-то и си понаучих новия билд. И най-вече спрях да се завирам където не ми е работа, а си карам по главния път и после ще дообикалям и ще се навирам в пещери и подобни

The_Doctor46
Цитиране
18 август 2025
Стига бе,хора,Cuphead е фън,но виж Super Mеat Boy е друг вид мазохизъм.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
19 август 2025
Доста ме поизкефи Диаблото. Вече съм 40 лвл някъде. Обаче взе да ми идва доста repetative. Дънджъни, ринеш маса мобове, за да набиеш.боса накрая, та да дропи по-добър gear, с който да набия други мобове, ама то тва май е типично за жанра. Иначе системата с аспектите, джевълкрафтинка и т.н. са готски.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
20 август 2025
Приключих Stellar Blade - приятна игричка, хубава графика и музика, добра ритмика на мисиите - полуотворени обширни зони се редуват с по-малки, коридорни "карти", интензивен екшън се редува с платформинг и леки пъзели, готини дизайни на персонажи, чудовища, роботи ..., даже историята не е тотал щета. Диалогът е зле, типично за азиатския стил. Бойната система е много читаво направена с комботата. Похвала за студиото, което както разбрах досега само мобилни игрички е правило. Последните босове тяха доста тегави за мен. Жалко, че след финалната мисия не можеш да се върнеш в света да довършиш разни странични мисии. Има NG+, който едва ли ще почна. Имаше надпис накрая, че "приключението ще продължи" или нещо подобно и според сравнителния успех на заглавието и добрите отзиви, нищо чудно да се появи Stellar Blade 2 след някоя друга година.

Сега ще изчакам брат ми да приключи Мафията да ми даде диска и това ще е следващата игра, а след 2 седмици излиза и Cronos The New Dawn, която много ме блазни да я взема ден 1.

The_Doctor46
Цитиране
20 август 2025
Вярно,че Cronos излизаше сега,а още имам сума от Спиндерманчето(сторито не съм избутал и до половината),а после Borderlands 4 ми е задължителна.Няма смогване тази година.Сериозно.
lyubohar
Цитиране
20 август 2025
Аз в момента играя игри отпреди точно 1г Аз ги карам по дата на излизане и сега съм около август 2024, с година изоставане. Вярно, аз ги отмятам по-бавно, но пък и цедката за моя wishlist е много ситна. И пак е голям беклога, 16-18 игри...
Rostik79
Цитиране
21 август 2025
Сега се сещам, че Диабло 4 влезе в абонамента на Сони. Инсталирах я дистанционно да я пробвам след работа да видя дали ще ме хване същия вайб като на двойката преди четвърт век, хаха (едва ли).
LethianDream
Цитиране
21 август 2025
Много е добра, хваща си здраво четворката. Но винаги там играя хардкор, за да ме убият по някое време. Иначе те чакат безсънни нощи, ако си играеш нормално
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.