Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
18 септември 2025
А да, вярно.
Rostik79
Цитиране
18 септември 2025
Реших да поцъкам пак Dying Light 2 - нали имаше масивен ъпдейт и тя, вкараха доста нови неща - нови мисии, огнестрелни оръжия, графични подобрения ... Мислех да си заредя си заредя сейфа от последно като съм играл (т.е. след края на играта и вече си само на free roam), но реших направо нова игра да започна.
За съжаление не мога да направя още много разликата, понеже съм позабравил конкретно механиките преди, но едно от нещата, които усетих беше, че нощните волатили са отново такива страховити като в първата игра - това беше едно от обещанията за ъпдейта.
Спомням си, че бях донякъде разочарован на двойката, че през нощта беше ... почти като през деня, но през нощта (това по Божинката ).
В първата игра нощните мисии, особено още като не си ъпгрейднат, бяха кошмар. Сега вече и в двойката е така - сгащи ли те натясно волатила, значи вече си пътник. А като те подгонят няколко, усещаш как адреналина ти скача и почваш панически да бягаш, надявайки се да стигнеш УВ-лампа преди да те изкормят.
Изобщо доста се кефя сега пак като я играя. Мисля, че беше леко недооценена заради високата летва на първото заглавие, но за мен и двойката е не по-лоша игра.
The_Doctor46
Цитиране
18 септември 2025
Аз първата я цъках,не беше зле,но до втората така и не стигнах.Днес излиза нещо като трета игра.Било замислено като експанжън за двойката,но в последствие решили да си е отделна игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.