Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
19 септември 2025
Аз този Колос много исках да го играя, докато не го играх ... Играта е прекрасна, с невроятна атмосфера и дизайн и всичко, но не можах да свикна със странното управление. Същото беше и в играта с онова драконче от същия японец. Страхотна история, която ме просълзи, признавам си (буквално със сълзи на очите я играх в един момент, не се шегувам ). Обаче ми скъса нервичките начинът, по който се придвижва момченцето.
bonchef
Цитиране
19 септември 2025
Тази Колоса не съм я играл , но бях чел за нея доста суперлативи когато излезе. После в нета пуснах геймплей от играта за да погледам нещо от самата игра. Ако цялото нещо е да убиваш разни такива гитанти в смисъл да им търсиш слабите места и да ги убиеш и после следващия мне мерси не е моето. Същото беше и със Зелда. Но където и да прочетеш за двете игри навсякъде пише , че са много добри. Но то пък няма как всичко да ти допада.
dzhiny
Цитиране
19 септември 2025
Както и за много други... Пише, че overwhelmingly и т.н., ама грам не е задължително да грабнат всеки, дори напротив.
То Колоса малко идеята е като на тва Monster Hunter, но с хубава история.
На мен Зелда-та май най си ми харесват пъзелите и може би, че дава свобода да ескпериментираш за да откриваш неща. Вкусове всякакви...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
19 септември 2025
Rostik, не само момченцето, ами и кончето беше бая дървено. И това в "оправената" версия. Аз я имах на диск и я подарих, но си я минах де...
Mitko6000
Цитиране
19 септември 2025
Колоса е готина игра, особено римейка, но е доста абстрактна. Не е точно типична игра, която да седнеш да поцъкаш малко от скука, и определено не е за всеки. Трябва наистина да влезеш в нея, иначе ще е прекалено скучна.

Част от славата й, бих казал, идва заради това, че няма точно друга такава игра. С Monster Hunter, единствената прилика, е че имаш огромни чудовища с които да се биеш. Толкова. Друга причина по която я хвалят, е че всъщност за първи път е излязла за PS2 и е изгледждала впечатляващо за времето си. След това, май към 2011, пуснаха порт за PS3, с подобрена графика и в пакет с ICO предишната игра на студиото разработчик.

PS4 римейка (или ремастър, защото играта е същата, със значително по-добра графика и подобрения в контролите), е най-добрията начин да се играе. Но пак, не е за всеки вкус.

Освен 12-те колоси (май бяха 12, не помня вече), други врагове няма. Само ти на коня, с меч и стрели, се придвижваш от една грамада към друга. Трябва да мислиш и да им търсиш слабите места, като междувременно ти става малко жал, защото докато не ги нападнеш, грам не им пука за теб. Това е магията на тази игра. Ти ги трепеш за да спасиш възлюбената си, а те тези същества нищо не са ти направили и нямат вина за твоите проблеми.

Който ще я играе, PS4 версията е истината. Другите две за времето си бяха ок, но кадрите в игра като тази, си казват думата.

Mitko6000
Цитиране
19 септември 2025
dzhiny написа
На мен също някой игрички са ми голям мерак от ерата на ps3-ките и нямат порт :\(

The Last Guardian всъщност беше планирана за PS3, но излезе няколко години по-късно на PS4 директно. Така, че не е заклещена на PS3.

Колкото до Infamous, дори и без PS3, с добър компютър, можеш да цъкаш първата с RPCS3. Някои визуални ефекти липсват, но иначе работи супер. Infamous 2 вече, още не работи добре на емулатора. Поне от моите тестове.

LethianDream
Цитиране
19 септември 2025
Ужасно много съжалявам за тройката, че си я дадох преди години на някакъв глупак, приятел на сестра ми. От време на време се присещам за страхотни игри, които са излизали само за нея, така че сега за Коледа смятам да преровя olx и да си взема на старо една запазена НЕХАКНАТА тройка, за да се размажа.
Прекрасни, великолепни, съвършени игри, които са шедьоври и нямат нищо общо с днешната посредственост - освен любимата ми Remember Me, бих споменал още Rage, Deus Ex: Human Revolution, мегаподценената страхотна Fuse (толкова ме е вдъхновявала, че съм мислел как да напиша книга-игра с 4 различни героя в отбор), Alpha Protocol, Heavenly Sword, Dante's Inferno, WET, SSX и какво ли още не.
Изабел (Изи) и Ная от Fuse си ми влизат на върха от раз във всички класации за bad-ass героини, още когато не беше такъв масов тренд жените да са главни герои в игри
Едната от двете, не мога да се сетя коя, май Ная (P.S. баш тя е- вижте второто видео), имаше автомат, който прави черни дупки и лошите буквално изчезваха в нищото

Mitko6000
Цитиране
19 септември 2025
Мисля, че няма да съжаляваш. Пък и ако решиш да я хакнеш, нищо не ти пречи. В момента процеса е невероятно лесен. Трябва ти само флашка или някакъв външен хард. Останалото отнема, не повече от 15 мин.
lyubohar
Цитиране
19 септември 2025
Доколкото познавам Летиан, щом така го натъртва определено няма да я хаква и държи да се знае от всички

Иначе и аз имам една загубена конзола. PS2 Slim бял, донесох го за сестра ми през 2009 от Щатите, заедно с микрофони за караокето на Сони (което май вече не съществува). Един приятел ми го хакна, беше много сложна и фина работа тогава - запояваше се чип някакъв, който беше много малък. Като се преместихме в Редута преди 2г. исках да го взема да си го сложа на нърд-рафта до фалшивия ми NES от 90-те (който работи!), но се оказа, че го е затрила някъде и не се намери

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.