Dragon's Dogma 2 от друга страна ме разочарова, още от същото, което видяхме в единицата. И разбира се, откачих на липсата на фаст травъл, буквално полудях, само като се сещам, че трябва да кеся поне един час от единия до другия край на картата, за да стигна до главната мисия...Вероятно има фаст травъл, ама още не съм го открил след 5 часа игра
Иначе е нормално да я усещаш като нещо вече видяно. Тя не е точно втора част, а е един вид като римейк(не в смисъл на история, а на геймплей и системи). Директора беше казал, че това е Dragons Dogma каквато е искал да напави първата, просто тогава е бил лимитиран от технологиите.
Сега дочух че Alan Wake 2 ще я пускат към месечните игри на PS абонамента. Обмислям ако е вярно, да си го платя за 1 месец и да я мятам. После съм набелязал Kingdome Deliverence 2, AC Shadows, Ghost of Yotei и чакам Stalker 2. Доста игри има за минаване, като съм решил да дам и втори шанс на DS 1.
Единствената Мафия, която има най-много прилики с GTA, е 3-ката. Иначе, нямат нищо общо.
Доколкото разбирам, новата Мафия пък дори няма отворен свят, а е изцяло линейна.