Точно една Лара Крофт ме свали от куката и ме хийлваше в една от игрите. Явно е много използвана като игрален character. И аз бих си играл с нея с огромен кеф, но трябва повече да поиграя, за да събера виртуална валута да си я взема. Има и опция да се купи в магазина, ама нещо не ми се влагат истински пари за нея.
Иначе играта е супер, има много хубав баланс между зловещо/крийпи и яко, както и следва да бъде в асинхронен слашър/хорър. Уменията на "оцеляващите" са много добре балансирани спрямо силната страна на всеки убиец, която си е специфична за него- реално играта не ти доскучава, дори и като разбереш основните механики. Любимо ми е като се крия в гардероби в царевична нива например Има и други много яки моменти- например убиецът ме хвана и аз почвам да се дърпам и се измъквам от него.. и той..никакъв ръш, супер спокоен... и аз си викам има нещо кофти тука, което не знам... и оня просто ме стигна и ме прониза/застреля едновременно с пушка-помпа, която имаше някаква кука на нея. Безценно е да умреш така