Почнах Alan Wake 2, но тия jump scares, нещо не ме кефят. Ще и дам малко шанс, но доколкото си спомням в първата част беше повече психологически хорър, отколкото да ти изкачат постоянно лица и стряскащи звуци от нищото. Вземал съм си и Death Stranding първата част и ако не ме изкефи Alan Wake 2, направо почвам DS.
Помня времената, когато CoD беше просто обикновена и непретенциозна игра за Втората световна война, в която на преден план беше кампанията (доста яка, също и Medal of honor тогава), и която само между другото имаше и мултиплейър режим. В какво се изроди и порастна този режим с годините - не е истина просто
Аз все още цикля Borderlands 4,но се вижда края.Спред стийм имам 80 часа.Това е с 82 странични мисии до тук от 98 и 20-ина контракта,без да съм събрал една камара неща по картата.Ако тръгна всичко да правя,едни 120+ сигурно часа ще заминат.Най-добрия комбат в поредицата,но отворения свят някак ми се струва направен с по-малко старание от зоните в предните части.Хареса ми,че този път легендарните неща ги пуска мнооого рядко,както и трябва да е.В енд гейма зачестяват,но пак не е на кило,както беше в Borderlands 3.Общо ми е пуснало 15-ина легендарни неща,като в три от случаите бяха за друг клас.То какъв легендарен луут е ако ти дропи на всеки час.Историята бива,не е зле,но антагониста е толкова безличен,че ти е все едно.Гледам вече тона на играта е една идея по-мрачен.Лафчетата са по-слаби.Има повче опции за билд.Добавили са готини неща.Технически е зле.Трябваха сто пача и пак крашва на два часа веднъж.Постоянно чеква шейдъри,абе заеви.Общо взето препоръчвам само на намаление въпреки здравия комбат.С авери сигурно е яко фън,но никой от моите,които играят нещо не я цъка в момента.
В новата игра вече можеш да ползваш джаджите по време на дуели. В първата се заключваха, понеже нали сме самураи ... честта, непозволени средства и т.н... Но Атсу (героинята в Йотеи) не следва код на честта и може да ползва разни мръснишки номера като да мята ножки, да рита пепел в очите на противника, да си подпалва оръжието ... Дава малко предимство, но в същото време босовете в тази игра са доста по-агресивни и бързи и пак се изравняват нещата.