Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
tenga
Цитиране
10 октомври 2025
И аз играх бетата на Black Ops 7, пълна боза. Направих точно 1 игра и я изтрих. Преди това изтрих 3 игри за да освободя място, теглих я 5 часа, накрая пълно разочарование. Тази игра не виждам по никакъв начин да се е развила за последните няколко години, само имам чувството че сменят дизайна на оръжия и хора. Все едно ФИФА. Даже не знам преди как съм давал пари всяка година да си я купувам.

Почнах Alan Wake 2, но тия jump scares, нещо не ме кефят. Ще и дам малко шанс, но доколкото си спомням в първата част беше повече психологически хорър, отколкото да ти изкачат постоянно лица и стряскащи звуци от нищото. Вземал съм си и Death Stranding първата част и ако не ме изкефи Alan Wake 2, направо почвам DS.

bojosan
Цитиране
11 октомври 2025
tenga написа
И аз играх бетата на Black Ops 7, пълна боза. Направих точно 1 игра и я изтрих. Преди това изтрих 3 игри за да освободя място, теглих я 5 часа, накрая пълно разочарование.
Taka e, с MW3 и лаунчера ми заема близо 200 гб тоя тулуп. иска постоянни ъпдейти и рестарти, пуска мен на пинг 100>>>, не може 10 минути да ме кънектне към игра, тъкмо почнем сесия вземе та прекъсне, нещо страшно е, със сигурност са събрали в тия студия някакви нелегални мексиканци за да им плащат по малко, ама да ти кажа - радвам се ! Радвам се че няма да си дам парите за тоя боклук.Това ми е утехата, че спестявам.
lyubohar
Цитиране
11 октомври 2025
Лаунчерът на тия е неописуемо лайно, не знам колко болен мозък трябва да си, за да ти хрумне, че това е ОК. Дори и за да играеш на сингъл кампания, пак трябва да минеш през цялото нещо, което се зарежда една минута, все едно зареждаш играта. После като си избереш играта, която искаш да играеш, лаунчерът се затваря, и се зарежда самата игра, тоест чакаш още 1 минута. И това е ако няма ъпдейти, иначе имаш още едно зареждане. Пълна тъпотия, направена да ти рекламира другите им глупости. Можеше да направят едно малко, леко прозорче с всичките им тъпотии вътре, както правят другите компании?

Помня времената, когато CoD беше просто обикновена и непретенциозна игра за Втората световна война, в която на преден план беше кампанията (доста яка, също и Medal of honor тогава), и която само между другото имаше и мултиплейър режим. В какво се изроди и порастна този режим с годините - не е истина просто

Mitko6000
Цитиране
11 октомври 2025
Да, и аз помня тези времена. Но мисля, че проблемът започна с COD4. Беше голям хит, но насочи поредицата към това което е сега.
lyubohar
Цитиране
11 октомври 2025
В Steam има демо на Heroes of Might and Magic: The Olden Days, ако някой се интересува.
Mitko6000
Цитиране
11 октомври 2025
Взех си Индиана Джоунс дигитален и MGS Delta на диск. Поиграх ги и двете и засега не съжалявам за нито една.
dzhiny
Цитиране
12 октомври 2025
Почнах Black Ops 6 и май ще се играе, доста кефи, но е много тъмна и до колкото чета няма как да оправя brightness-a Също доволно си твари pc-то...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
12 октомври 2025
Да, много е тежка и неоптимизирана, аз си играх бая с моята 3070ti да я направя да върви със 60 кадъра и да изглежда добре. Иначе аз съм с HDR нямах драми със светлината, но търсих и аз някакви настройка и изумително - няма. Много аматьорска работа технологично, дет вика Божо сигурно са вкарали нелегални мексиканци да я пишат
dzhiny
Цитиране
12 октомври 2025
Тя в момента е безплатна в Steam още 3 дни, така че сега е момента да се пробва...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
13 октомври 2025
Ей, един бос в Йотеи ме убиваше поне 40-50 пъти, без да преувеличавам, докато го сваля. Ако в момента, в който поемеш контрол на героя си не правиш нищо, те убива точно за 2 секунди. А понякога и да правиш нещо пак толкова Иначе ако направиш нещата както трябва, битката трае по-малко от минута.
Не знам как са таймингите за париране в Секиро, предполагам са сигурно още по-стегнати, но в Йотеи на макс трудност са също някакви милисекунди. И не знам откога почна тази мода - май с Елден Ринг или там някъде - лъжливите, забавени удари. Замахва боса, адресира си удара, но единият път удря мълниеносно (по-лесното), обаче друг път прави някакви врътки и удря след 1 секунда, когато вече парирането ти е минало и позорно те намушква.
Отключих и един опционален бос, който те уан-шотва и ще го мъча по-нататък.
The_Doctor46
Цитиране
13 октомври 2025
Git gud Предполагам говориш за този дуел на върха на планината.Там гледах доста стриймъри ядоха бой.В Цушимата дуелите ми бяха малко "постни" така да се каже.

Аз все още цикля Borderlands 4,но се вижда края.Спред стийм имам 80 часа.Това е с 82 странични мисии до тук от 98 и 20-ина контракта,без да съм събрал една камара неща по картата.Ако тръгна всичко да правя,едни 120+ сигурно часа ще заминат.Най-добрия комбат в поредицата,но отворения свят някак ми се струва направен с по-малко старание от зоните в предните части.Хареса ми,че този път легендарните неща ги пуска мнооого рядко,както и трябва да е.В енд гейма зачестяват,но пак не е на кило,както беше в Borderlands 3.Общо ми е пуснало 15-ина легендарни неща,като в три от случаите бяха за друг клас.То какъв легендарен луут е ако ти дропи на всеки час.Историята бива,не е зле,но антагониста е толкова безличен,че ти е все едно.Гледам вече тона на играта е една идея по-мрачен.Лафчетата са по-слаби.Има повче опции за билд.Добавили са готини неща.Технически е зле.Трябваха сто пача и пак крашва на два часа веднъж.Постоянно чеква шейдъри,абе заеви.Общо взето препоръчвам само на намаление въпреки здравия комбат.С авери сигурно е яко фън,но никой от моите,които играят нещо не я цъка в момента.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
13 октомври 2025
То гит гут, ама ми се струва, че рефлексите на 46 години вече не са такива, какво да се прави

The_Doctor46 написа
В Цушимата дуелите ми бяха малко "постни" така да се каже.

В новата игра вече можеш да ползваш джаджите по време на дуели. В първата се заключваха, понеже нали сме самураи ... честта, непозволени средства и т.н... Но Атсу (героинята в Йотеи) не следва код на честта и може да ползва разни мръснишки номера като да мята ножки, да рита пепел в очите на противника, да си подпалва оръжието ... Дава малко предимство, но в същото време босовете в тази игра са доста по-агресивни и бързи и пак се изравняват нещата.

nightwarrior
Цитиране
13 октомври 2025
Осврн това си има направо магии(примерно вика). Иначе не мисля че Елден Ринг го започна тоя тренд с отложените атаки, но той го ползва доста здраво. Няма такъв адреналин като да знаеш че идва тежкия шамар, ама не знаеш кога ще те шляпне
LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
След неиграемия за мен Елдън Ринг (и вторите най-зле изхарчени пари евър след Секирото), започнах Dead by Deadlight, от много време я отлагах, а гледам, че постоянно вкарват разни мега яки герои и злодеи от хорър филми в нея. Доста си ме зариби, признавам си. Яко е да те наковат на някоя кука и да се бориш за оцеляването си. От няколко изиграни мача, само в един успяхме да се измъкнем от касапницата. Засега само опитвам да оцелея, не съм пробвал да играя убиец
Rostik79
Цитиране
13 октомври 2025
Тези имат ебахти колекцията от буквално всички хорър франчайзи, които се сетя, включително и куклата Чъки, куклите от 5 nights at Freddys (или каквито са там), че даже и Лара Крофт и чудовището от Stranger Things! Направо конкурират Fortnite по колекция франчайзи. Явно са нацелили точната формула тези хора, че играта си е актуална вече почти 10 години и правят добра пара, че да плащат за всички тези лицензи.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.