Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
08 ноември 2025
lyubohar написа
Някой играл ли е Експедицията на максималната трудност да каже как е? На средната трудност обикновените гадове ги смазвам направо, но босовете и разните мимове си ме убиват понякога и си искат мислене, което ми е идеалната трудност. Бих вдигнал малко обикновените, но босовете са ми добре в момента, та се чудя.
Аз я играх на последна трудност и мажех наред.Последния шеф го уаншотнах,или по-скоро ту шотнах,щото има фази,но аз дефанзивни и такива неща не съм билдвал.Само и единствено неща,които ти вдигат щетите.На мен ми беше лесна на последна трудност,но пък аз съм мазохист и играя Ninja Gaiden сега втори рън на Master Ninja, и си цикля главно соулси.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
08 ноември 2025
Мен пък много ми помага големият опит с походови игри, общо взето стратегически ги смазвам и босовете и мимове и всички, единствено парирането и доджването ме препъва малко, макар че соулсовете помагат там. И затова се чудя дали няма да се наложи да преигравам прекалено много босове на високата трудност. Отнема ми време да им хвана доджовете, париранията са още по-трудни. Но ще тествам.

Засега яко наблягам на Agility и Luck - максимално демидж преди да им е дошъл реда. Дефанзивно и аз не играя, не се сещам за походова игра, в която дефанзивната игра да е viable Чудя се защо вдигането на директните щети има толкова малък ефект и засега почти не ги пипам. Но аз съм минал 10-на процента де, не съм напреднал много, че се заиграх пак и на Anno 1800 и суичвам между двете.

Добавям и Disciples 2 в списъка с игра, които имат сходен вайб с Експедицията.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.