Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
BloodDagger
Цитиране
11 ноември 2025
То якото на Cyberpunk е, че има за всеки по нещо - от customization на героя до сексуални опции. Искаш да си жена с голям обрязан пенис, която спи с мъже - имаш го; поле за извращения бол. Иначе съм превъртал играта и с мъжко и с женско V и някак си актрисата зад женското се справя по-добре с озвучаването, съответно това накланя везните при мен.
LethianDream
Цитиране
11 ноември 2025
Изключителна е! Не просто накланя везните, буквално ги обръща надолу с главата! Разликата е от небето до земята!

След като открих женското V, няма сила на света, която да ме върне да играя с младежа.

Всяка реплика тя я изрича с чувство, не като оня глупак да рецитира като ученик в Натфиз.

E, не мога да наеба Панам с женско V, а и в последните си изигравания винаги тотално прецаквам Джудката за пари и тя ми се сърди и ме трие като телефонен номер, ама това са бели кахъри...

Charcharo
Цитиране
13 ноември 2025
Завърших Dispatch

Зарадва ме играта доста. Препоръчвам!

LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
Страхотна е Dispatch. И аз я врътнах с голям кеф. Даже се чудя уикенда дали да не направя втори рън с други решения, че в първия рън Инвизигал ми го сложи квадратен и стана шефка на Red Ring, демек лошите
Сега четох, че главният сценарист съжалява, че е премахнал секс сцените от играта. Щеше да е яко да има разпорване на русата мацка-супергерой
Rostik79
Цитиране
14 ноември 2025
Стартирах аз Kingdom Come Deliverance II. Зарибяващо начало. Леко се смутих първоначално от тези екселски чаршафи със статистики и инвентари, но мисля, че ще свикна. Първата не съм я играл, но съм гледал и чел доста за играта, знам за какво става горе-долу. Гледах recap на предната да разбера повече героят ни какъв е и за какво се бори. Усеща се ДНК-то на Скайрим, но с по-дълбоки и сложни механики. Боят с меч, точно както чета според мненията дори и на фенове, е тромав и досаден. Надявам се да му свикна и на него.
LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
На мен единицата ми отлежава вече години и все не мога да стигна до нея. Може да я пробвам уикенда. Абсурд е при мен да почвам втора част, преди да съм изиграл първата, никакви рекапове не могат да ме спасят
Rostik79
Цитиране
14 ноември 2025
Гласях се на първата, но на ПС5 така и не е пачната и върви на славните 30 кадъра, което ме отказва. Иначе ми стои в уишлиста от няколко години и редовно се появява на по 10-тина лева.

Странно - сега погледнах и първата част изобщо не я виждам в ПС-магазина

Mitko6000
Цитиране
14 ноември 2025
Единицата я имам в Стийм, даже ми е инсталирана от поне година. Цъкал съм я няколко часа и ми хареса. Но е доста тежка и ангажираща. Кефи ме, но трябва наистина да й се отдам, че да се накефя.

Иначе я има първата в PS Store. Даже, често я пускат на промоция. Наскоро пак беше.

LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
Има ли някакви интересни и кардинални избори в тази игра, смисъл определящи за героя- например да ставаш зъл? Или си караш по линията на герой срещу лошите барони и властимащи? Които са ти трън в очите, след като убиват доведената ти дъщеря, която си разпорил от секс (примерно)?
lyubohar
Цитиране
14 ноември 2025
Що да е доведената дъщеря, това е Средновековие все пак
LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
Викаш класическата приказка за Магарешката кожа не е случайна, в която кралят иска да се ожени за дъщеря си?
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.