Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
18 ноември 2025
Това звучи повече като работа, отколкото като игра Това бяха и моите впечатления от първата.
Rostik79
Цитиране
19 ноември 2025
lyubohar написа
Това звучи повече като работа, отколкото като игра Това бяха и моите впечатления от първата.

Мда, половин час ковах мечове и подкови, хаха! Надявам се да ги продам и да си купя някакви галоши, че моите са на 2 процента и всеки момент ще остана бос.
Но ме кефи.

lyubohar
Цитиране
19 ноември 2025
Не знам, нямам нерви аз за подобни неща май. Чета навсякъде, че е адски добра играта, но май не е за мен.
LethianDream
Цитиране
19 ноември 2025
Аз директно бих си срязал вените, ако кова мечове повече от минута и половина
vanmx
Цитиране
19 ноември 2025
Dead Space Remake си е направо шедьовър. Като излезе 2008 бях впечатлен, сега още повече. Самият римейк възможоно най-добрия начин по който може да се направи. Вече не се правят такива игри, добре че им се прави римейк. Не мога да се сетя за по-добра с EA логото. Преди играх The Callisto Protocol - играта не е лоша ама сравненя с Dead Space е нещо доста орязано
The_Doctor46
Цитиране
19 ноември 2025
Dead Space is love. Оригинал,римейк,все тая и двете са страхотни.Сравненията с Калистото бяха повече,защото играта е правена от ветерани от Visceral и те се канеха,че това ще е един вид новия Dead Space,че и по-добра.Не може въобще да се сравняват,в нито един аспект.Личи си,че за Калистото или не са имали достатъчно бюджет,или са ги накарали да я пуснат и не е довършена.Не е лоша игра,но е много далеч от DS,която 17 години(как хвърчи времето) по-късно е все така добра.Грам не е остаряла,а римейка просто пренесе всичко в по-лъскава опаковка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
19 ноември 2025
На мен оригиналът на Dead Space, само първия, следващите не ме кефят, ми хареса повече от Римейка. А Калистото си купих Голдедишъна заради dLC то, Калистото ми хареса повече от Римейка на Dead Space, даже още от време на време си му играя челънджите
Mitko6000
Цитиране
19 ноември 2025
Dead Space римейка си е такъв, какъвто виждахме оригинала през 2008.
The_Doctor46
Цитиране
19 ноември 2025
Mitko6000 написа
Dead Space римейка си е такъв, какъквто виждахме оригинала през 2008.
Точно.Има само добавени странични мисии,та ми е малко странно как на Божо му харсал оригинала,но римейка не.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
20 ноември 2025
Запуках Armored Core 6. Доста зарибява, много екшън.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
20 ноември 2025
dzhiny написа
Направихме те значи фен на FROM.
Rostik79
Цитиране
20 ноември 2025
The_Doctor46 написа
Mitko6000 написа
Dead Space римейка си е такъв, какъквто виждахме оригинала през 2008.
Точно.Има само добавени странични мисии,та ми е малко странно как на Божо му харсал оригинала,но римейка не.

Не е само добавени странични мисии. Има и разни дребни quality-of-life елементи като да няма врати да се отварят с power node, движението в безтегловност е подобрено и разни други, а героят е вече озвучен - впрочем нещо, което не бях сигурен, че липсваше в оригиналната игра, та трябваше да проверявам, но наистина в първата игра Айзък не продумва и думичка. Странно, че не го помнех това.

The_Doctor46
Цитиране
20 ноември 2025
На мен това ми беше единствения проблем с оригинала,но не е кой знае какъв.Никога не съм обичал "немите" герои в игрите.Като Артьом в Метро.
Charcharo
Цитиране
20 ноември 2025

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl PlayStation®5 Launch Trailer.

dzhiny
Цитиране
20 ноември 2025
The_Doctor46 написа
dzhiny написа
Направихме те значи фен на FROM.

Eee, тя съществено се различава от всичките им съвременни souls игри

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.