Иначе има битки, които можеш да избегнеш със скил чекове(да плашиш, лъжеш), ама има и задължителни. В двойката битките ми бяха много по-лесни, не знам щото свикнах от единицата или просто щото са по-лесно. Но да битките са частта от играта, която поне в началото винаги ми е много досадна.
Като цяло, бих дал солидна 8-ца от 10 на играта. Доколкото чета, за да се разбере историята напълно, трябва няколко пъти да се изиграе. Определено бих се върнал и след като я мина веднъж.
Доста шит година, ама пък цъках повече новоизлезли игри от предната. И пак счупих банката. ![]()
Иначе, Dead Space римейка си е класа.
2-ката наскоро я поцъках на PS3-ката, която хакнах скоро. Още си държи.
Как ще кажеш "шит година" като толкова яки заглавия в една година не знам от кога не се е случвало? И аз маай играх най-много новоизлезли игри тази година.
Приключих Still Wakes The Deep и останах по-скоро разочарован. Добра атмосфера, страхотен диалог с много сладък шотландски акцент (героят постоянно е "Shite, facking Christ") обаче всичко в играта е преминаване от точка А до точка Б. В смисъл - то си е Walking Simulator и е очаквано да е така, но липсва всякакъв философски контекст, какъвто има примерно в SOMA или Machine for Pigs, нито емоционална тежест като в Under The Waves и Firewatch, липсват и пъзели, което е нещо, което очакваш да има в този жанр. Имаш буквално 4-5 места, на които те гони чудовище и те са суперлесни.
Дизайнът на чудовищата беше готин (то всъщност е един вид) и както казах вече - езика. Даже има опция играта да се играе на шотландско-келтски език.
Silent Hill f е доста по-слаба от римейка на втората,няма две мнения,но пак не е лоша игра.Ако комбата беше малко по-добър,тогава щеше да е отлична.На високите трудности има тегави пъзели.Атмосферата е ток,историята ми хареса.
Може ли да участвам с наградата? Да добавя втора може би?