Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
26 ноември 2025
Аз всички позиции си ги знам и чакам само Летиан да пусне анкетата.За мен,а и за всички соулс фенове 2026 ще започне доста силно.На 30 януари идва втората част на един от най-добрите соулс клонинги-Code Vein 2,а на 6 февруари излиза NIOH 3.За Тийм Нинджа нямам грам съмнение,че са се справили с NIOH 3 и ще е добра.Малко за Code Vein 2 имам съмнение,защото базовата игра на първата част беше страхотна,но пък DLC-тата зле.Може би не са се старали за тях,но предполагам,че сега ще се поправят.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2025
Charcharo написа
Може ли да участвам с наградата? Да добавя втора може би?

Защо реши, че наградата ще е една?

Поне три награди глася, както обикновено

Charcharo
Цитиране
27 ноември 2025
LethianDream написа
Поне три награди глася, както обикновено

Да ги направим 4 ?

LethianDream
Цитиране
08 декември 2025
Брутално се размазах този уикенд на Starfield..отново! Невероятно яка игра, въпреки някои дразнещи механики, които ме изкарват извън релси. Локпик-а е може би най-великата мини-игра евър, буквално се унищожих от кеф да търся и "решавам" всякакви видове ключалки. Разнообразието, мисиите, различния подход и геймплей, факшъните, изобщо страхотна игра. Е, сега на всички ни е ясно, че диалозите са писани от AI, но всичко друго е супер. През последните години само Киберпънка е успявала така да ме "ангажира" и да прекарам буквално целия си уикенд вътре. Уж Скайрим с космически кораби, но има някаква магия в Старфилд-а, която не знам как да обясня, просто тая игра или ти харесва, или не.

Четох, че я планират за пролетта на 2026 година да излезе за PS5, на секундата ще си я взема пре-ордър и то делукс изданието с всички експанжъни.

Rostik79
Цитиране
08 декември 2025
И на мен ми е в списъка Старфилд, въпреки средняшките оценки, със сигурност ще я играя.

Аз си пуснах този уикенд малко TLOU 2 да си почина от средновековието на KCD2 и отново се изкефих максимално на играта. Имах сейф към края, когато има брутални сблъсъци и яката референция с филма "28 дни по-късно". Впрочем прочетох, че този филм силно е повлиял Нийл Дръкман за създаването на първата игра. И любопитно - Алекс Гарланд казва пък, че игровата поредица го е вдъхновила за новия "28 години по-късно" (който така и не съм гледал още).
Явно с някой скорошен ъпдейт са вкарали като скин якето на черната мацка с бръсната глава от следващата игра на Палавите кучета.

BundyBari
Цитиране
08 декември 2025
Зациклих яко на "Genshin Impact", толкова, че вече временно не ми се цъка нищо и съм си дал няколко дни почивка. Много дълга ми идва нещо, а не искам да я зарязвам по средата, но "прегорях" така да се каже. Иначе е много яка играта, ако не си против анимационния визуален стил. Много от куестовете са смислени, а бойната система ми е по-приятна от на култова класика като The Witcher 3 примерно...
dzhiny
Цитиране
08 декември 2025
Ще взема да го пробвам тоя женшен накрая...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
09 декември 2025
Покрай връщането ми към TLOU2 се сетих, че бяха вкарали и rogue режима NO RETURN, та реших да го пробвам колкото да знам, че съм го пуснал, обаче се оказа доста забавен и поиграх повече, отколкото очаквах. Режимът представлява последователно минаване на няколко арени до достигане на финалната, където има някакъв бос. Между отделните арени се връщаш в убежището, където можеш да си правиш ъпгрейди и да купуваш допълнителни неща, ако имаш достатъчно средства. Самите арени са рандомизирани откъм врагове, локация и правила като с прогреса отключваш и различни модификатори - може да има мъгла, убитите врагове експлоадират или имат повишен живот, а ти можеш да се лекуваш, ако убиваш с melee оръжие, времеви лимит и т.н.. Тези модификатори не ги контролираш. Отделно имаш съответните "предизивкателства" - да убиеш 3 врага от легнала позиция, да затриеш 5 с бомби, да оцелееш без да понасяш щети и т.н... като за всичко това трупаш точки и отключваш скинове, персонажи и още модификатори и разни неща.
Почваш с базово обръжие и умения, но различните персонажи има собствени такива стартови набори.
Не е много лесно и трябва да се научиш да сменяш много бързо тактиката и оръжията си, за което има и пречка контролерното управление. Понякога умирам просто защото не успявам навреме да сменя оръжието, което на мишка с клавиатура ще е доста по-малък проблем.
tenga
Цитиране
10 декември 2025
Аз играя Stalker 2, но нещо много бавно върви и мрачно. 5-6 часа навъртях и дотук нищо ново. Взимаш quest, дали страничен или главен няма значение, отиваш, правиш го, връщаш го и пак наново. Нито съм открил някакво ново оръжие, нито някоя интересна броня, нито нищо. Играя с помпа и снайпер и не виждам с какво мога да ги сменя. Едни и същи оръжия имат всички, нито виждам нещо което мога да ъпдейтвам повече от това което имам в момента. Аз ли не разбирам как се играе играта или съм имал други очаквания?
lyubohar
Цитиране
10 декември 2025
Горе долу е същото като първата. Аз имам 20-на часа и определено има оръжия, брони и ъпгрейди, но откъм занимания в играта горе-долу е това.
nightwarrior
Цитиране
10 декември 2025
Има доста екипировка(оръжия/брони) скрити на някакви места по картата. Аз намирах интересни неща, ама се лутах като луд, не следвах само куестовете. Ако искаш да си спойлнеш, сто процента можеш да намериш из нета къде да намериш таен loot. Ако искаш виж, има и видеа, може да намериш нещо дето ти допада, ама пък няма да го има момента на изненадата.
LethianDream
Цитиране
11 декември 2025
Така трябва да бъде, това не е шутър като Бордърлендс или Outriders, в който падат милиони различни оръжия. По същия начин вчера ми падна легендарен Rifle в Старфилд, който беше забутан и скрит в края на картата в един град- първо трябва да минеш мисията там и да избиеш враговете, за да можеш да се разходиш и да разровиш кашони, където намираш пушката
lyubohar
Цитиране
11 декември 2025
Лично за мен огромният отворен свят не прави добра услуга на играта и ми харесваше повече в първите Stalker-и с много по-малък свят. Сега е прекалено огромно и празно, което от една страна е реалистично, но от друга има адски много ходене с много малко интересни неща за правене. Аз същото мисля и за DS/Elden Ring между другото.
The_Doctor46
Цитиране
11 декември 2025
Не съм грам съгласен,Любо.В ER винаги,винаги става нещо,въпреки огромния свят.Буквално където ходиш,може да намериш,я пещера,я руини,я бос,я замък,село NPC с куест,луут,билки и тн.На всяка крачка има и гадове ако искаш да се биеш.Точно ER не е въобще като STALKER.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
11 декември 2025
5-6 часа ми се струва сравнително нормално за Сталкер 2 да не си намерил по-високо ниво снаряжение. Поне според големия свят и дълга продължителност на играта, без да съм я играл, де. Това, според моя опит от големи игри е горе-долу малко след разширения тюториал.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.