Аз минах демото на Pragmata и съм малко раздвоен.От една страна играта изглежда страхотно.Не се разкрива много от историята,а и геймплей механиките,но има нещо в нея,но от друга това постоянно хакване,кето ти е основната комбат механика и не само,малко чупи динамиката.Може да трепеш андрoидите без да хакваш,но ще ти отнеме вечност.Хакването става бързо и постепенно отключваш бонуси като хакваш.Примерно в демото е налично повече щети при определени условия,когато хакваш.Пуска те с едно основно оръжие и после събираш други,но те са налични само докато изчепаш патроните,после изчезват и пак събираш.В демото бяха супер начесто ,така че едва ли ще е проблем това.Имаш чекпойнт тип соулс игрите.Най-вероятно ако умреш те връща на последния активиран,но аз не успях да умра.Също така(няма го в демото) играта ти казва,че в пълната версия,ще имаш основна база,където да си кумуникираш с Диана(детето андроид,кето влачиш на гръб и което хаква) и там си ъпгрейдваш екипировка,оръжия, и тн.В демото няма такива неща.Завършва с бос битка,твърде лесна за вкуса ми,но това все пак е колкото да те вкара в играта.Имаш само два хелт айтема(предполагам,че ще може да ъпгрейдваш за повече в основната игра) и ако ги изхабиш,трябва да изкраш до следващия чекпойнт.Може да намериш хелт китове по кашоните,но те ти връщат само малка част от кръвта.Като завърших демото ми изписа,че съм отключил перфектен додж,демек ако доджнеш в последния момент атака,оставяш гадовете отворени за контра,която прави повече щети.Имаш стамина също така,но се хаби само в бой и ако(понеже има нещо като джетпак) "хувърваш".Хакването има нещо като ултимейт хакване.Когато хакваш вразите се пълни някакъв бар и когато го напълниш,може да ползваш въпросния ултимейт хак,който оставя всички врази стъннати и им прави демидж.Има и неща взети от Дед Спейс.Има подобнни текстови файлове и същите холограми,от които разбираш какво се е случило в света на играта.Има си и кът сцени обаче.Общо взето ме зариби и я добавям в почти задължителните за играене.CAPCOM не са ме разочаровали до момента.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way