п.п. Всъщност ClearType "чийти", като ползва структурата на пикселите да прави резолюцията все едно е по-голяма отколкото е в действителност. Това се правеше едно време в игрите от 80те и 90те при CRT мониторите и телевизорите. Така или иначе физически пиксели няма - имаш поредица от три лентички - червена, зелена и синя, и това, коя от тия лентички в кой пиксел ще я видиш, го определя мозъка ти.
Иначе, явно си зависи като малък как си израснал - никога не съм играл метроидвании и сега на стари години, няма как да ме зарибят по никакъв начин, ако ще да е велика играта..Даже са ми по-гадни от соулс игрите, само скачаш като изоглавен
Единствената игра от жанра, която брутално ме накефи (а всички медии я насраха като много слаба) е Hotel Barcelona
Но и там не мога да мина първото ниво и първия бос след 10 часа на нормална трудност
Страхотна игра! И това идва от заклет хейтър на Стар Уорс вселената.
Никс е може би най-якия домашен любимец евър! Буквално през десет минути спирах да го погаля
Огромен сладур! И е супер полезен в стелт режим.
Още не съм стигнал до яденето заедно с него, но се басирам, че ще ме изпълни на макс
Вече съжалявам, че не я играх още на премиерата..Супер интересни мисии, прогресия, всичко, топ игра!
Прогресията, свързана с рейтинга ти сред трите престъпни организации разчупва обичайния шаблон (няма обичайните левъли за вдигане). Някак си играта ми е по-семпла и интересна по този начин.
Играта на карти (там целта е извадиш две еднакви супер ниски като стойност карти) е супер яко направена, зарибяваща и интересна, включително Никс като отива да шпионира картите на другите играчи. Два пъти го пращах.. и двата пъти го хванаха!
Единственото трудно за момента ми е разбиването на ключалките с тези звукови хинтове, там повече с късмет и упоритост ги отварям, но не мога да хвана основния патерн
За мен лично играта е класa над другите две прехвалени напоследък игри в SW вселената- Fallen Order и Survivor!
Толкова скучни ми бяха като история и герои, че не съм правил общо на двете повече от 2 часа
А и аз съм хейтър на вселената, много трудно е да ме зариби игра там.. бих казал, че Outlaws успя, просто е много cute и е точно моята игра. Пък нека си е траш за теб, все пак ти си соулсър и търсиш друго в играта..
Аз играя на нормална трудност всяка нова игра, макар че в игрите на Юбисофт като цяло нормалната трудност се усеща по-скоро като лесна. Само един път умрях за 5-6 часа и то по невнимание.
Относно фракциите, не е задължително, дори е супер яко да "джобиш" някоя фракция, с която имаш добра репутация- просто заради това можеш да влезеш много надълбоко в земите й, без да те спират. После играеш класически стелт без вдигане на аларма и без някой да те види и.. готово. Трябваше да обера една от двете фракции за електрическа част на бластера.. и разбира се, избрах да ограбя фракцията, с която съм в добри отношения
С един удар два заека! Хем си намираш важна част от бластера, хем не те изгонват като куче и не ти пада реномето
Да, играта е наистина страхотна, отдавна не бях изпитвал такова огромно удоволствие от дадена игра. Сега буквално броя часовете до края на работния ден, за да се хвърля пак в приключението! А картовата игра толкова ме зариби, че сигурно ще ударя няколко часа само на масата, въпреки че още нямам хубав дек
Ще разчитам на Никс да им шпионира картите
Забравих да добавя, че качването на уменията също е много добре замислено- трябва да изпълниш определени неща, за да може да "научиш" дадено умение. А и учителите са различни- от хакер до барман, и съответно научаваш различни неща от тях. Отделно екипировката има малко на брой ъпгрейди и не е претрупана като други игри, в които стоиш повече време в менюто, отколкото в самата игра. Изобщо, балансът е много добър! А, още не съм си ъпгрейднал спийдъра за рейсинг състезания
Отделно всяка изядена заедно манджа носи "предимство", примерно при мен малкият пази Кей от гранати..
Шапки долу пред Massive за тази игра! Много съм впечатлен! Както винаги съм казвал, страхотните игри ги правят малките детайли, а не реалистичността или трудните битки!