Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
16 януари 2026
Изкушаваш ме да я купя сега, тамън PS стора от утре го обръщат в евро

Ама премиум едишъна за 59.99 евро, където героинята се размята по сутиен примерно и има различни одежди за нея

The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2026
Да ти платят 59 евра не си заслужава,еле па ти да даваш пари за това недоразумение.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
16 януари 2026
Не знаех нито за тази игра, нито за другите им игри, та ги проверих. От сайта им:

TeamKill Media LLC, born in 2016, is an American game studio crafting cinematic masterpieces focused on PlayStation that echo the golden age of gaming.

Всъщност тази Quantum Error съм я мяркал, даже малко геймплей съм гледал и не ми се стори тотал щета, но не и чак толкова, че да я включвам в уишлист.
Имат и цели 5 проекта в момента в развитие.

Лошо няма - нали все искаме инди-разработчици.

The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2026
Искаме,но когато си направил 5 игри и нито една не е дори на средно ниво,тогава значи трябва да се чатнеш,че тази дейност явно не е за теб.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
morgoth_srs
Цитиране
16 януари 2026
Е, то и FROM SOFTWARE в началото са били много зле с техните 'King’s Field' игри, ама ето - оправиха се
The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2026
Така е,но не баш.Втората част не е рейтната ниско,а пък имат и Armored Core след това,която се е харесала доста.От началния им период имат както слаби така и силни игри.Ако трябва да сравним 5-те им първи игри,за да е честно сравнението с тези юнаци от Code Violet,то се получава 2 слаби,две силни и една средняшка игра,срещу 5 салби.Не е точно същото.Редуват слаби и силни.Виждало се е потенциал Това с уговорката,че аз не съм играл никоя игра на FROM от онзи период.Първата им игра,която играх е оригиналния Demon Souls в един авер навремето,щото аз нали съм само на PC.Така в действително се запалих по соулс жанра и в частност техните игри.
lyubohar
Цитиране
17 януари 2026
Rostik79 написа
В интерес на истината след толкова часове в Царството, мога да кажа, че местата, където не можеш да избегнеш директни битки са учудващо малко.

Вече съм във втория регион и мисля да направя малко пауза и да напредна със Stalker 2. Но исках само да коментирам по горното мнение. Понеже направих всичко в Trosky региона - не мисля, че написаното е вярно, половината странични мисии са свързани с прочистване на горите от бандити и бракониери, които винаги те нападат и изобщо не искат да разговарят. Повечето са по 3-5 души банди. Отделно в края на региона има една дълга последователност от (страхотни) главни мисии, които се въртят само около битки и нямаш никакъв шанс да продължиш без да си ползваш меча (или там с каквото ги шляпаш).
LethianDream
Цитиране
19 януари 2026
Аз си напредвам в Star Wars Outlaws, вече повече от 25 часа имам. Играта е много силна, от 4-те налични планети, сега съм на Татуин, но съм grounded, Джаба не ме пуска да излетя
Яденетата са най-якото нещо, което съм играл като мини-игра от много години насам - за съжаление на всяка планета има само едно-единствено специално ястие, което можете да ядете. На Татуин ядохме супа, която трябваше да бъде люта- Кей обаче вика - "да го еба, никак не е люта тая супа" и искаше допълнително люто от робота, а той насипа както трябва.. и стана страшно - гълточиш вода като изоглавен да спреш лютото На зимната планета- ядохме някакво ядене, в което езика на Никс се зацепи и не можеш да го освободиш Дърпаш му езика като за световно Пак казвам, смял съм се с глас.
Има битки в космоса, има движение със спидъра, има много и различни мини-игри - има една много яка машина на Татуин, на която играеш скритото топче в три кутии, известно като "тука има, тука нема"

При стелта - много съм впечатлен от изкуствения интелект, веднага започва здраво търсене, ако видят някой паднал гард, затова стелтът е задължителен и то без да пипаш гардовете. Имперските станции са кошмар- там е много тегаво, буквално за секунди те приключват, особено в началото, като нямаш умения и хубава екипировка.
Браво! Препоръчвам я с две ръце! Специално ще си я купя и за Плейстейшъна

Rostik79
Цитиране
19 януари 2026
lyubohar написа
Вече съм във втория регион и мисля да направя малко пауза и да напредна със Stalker 2.

Тези дни и аз ще я вземам, но ми се иска и прословутата Експедиция 33 да играя, макар че Сталкер повече ме блазни. Струва ми се, че съм вече по към края на Царството. Почти прочистих и втората, по-голяма зона (истинската игра) от странични мисии и задачи. Някои умения развих до 30-то ниво, максималното и се справям сам с 5-6 тежковъоръжени противника, мака и само ако се надрусам с отвари за сила и стамина. Лък и арбалет почти не ползвам, защото и там механиката е доста куца. Работи само, ако имаш 1 противник и да успееш да му вкараш 2-3 стрели. Ако са повече, другият вече се е пиближил до теб и почва да те кълца с меча, а ти докато извадиш твоя меч, защото ваденето е бавно, вече си на шиш-кебап.

The_Doctor46
Цитиране
19 януари 2026
Летиан,за изкуствения интелект се надявам да тролиш.Там положението е майка плаче.Има сто хиляди видеа относно тази игра точно за това.АИ-то беше супер зле.Иначе аз тези дни цъках главно Absolum.Напоследък съм на beat em up вълна докато чакам двете соулс подобни в края на месеца и началото на следващия.Много добра игрица за хората,които се радват на жанра.
Rostik79
Цитиране
19 януари 2026
Не троли. От Масив ъпдейтнаха значително ИИ-то. В началото доклкото знам наистина е било трагедия, но са го пачнали. Дори махнаха механиката за instant-fail по време на стелт мисия и ако вдигнеш аларма, може да продължиш да се биеш.
Е, пак е на посредствено ниво, но това е елемент, който много страда в гейминга изобщо. Не се сещам за игра с добро ИИ в това отношение скоро време.
The_Doctor46
Цитиране
19 януари 2026
Ако е така,може,защото аз,когато я играх(на релийза) беше плачевно зле дори за игра от Юби.Те заради това са ъпдейтнали,щото много ги бъзикаха за плачевното АИ.
LethianDream
Цитиране
19 януари 2026
ИИ-то е страхотно в SW Outlaws, определено съм впечатлен, при това сравнявам директно с любимия ми Киберпънк, където трагедията с ИИ-то е пълна- там няма никой да се впечатли, дори да види десет тръшнати гардове Играта е страхотна, пак казвам, поне към този момент. Имаше една мисия, която си беше все едно цъкаш Лара Крофт- само катерене и скачане плюс леки пъзели кога точно да скочиш- хем интересно направено, хем не са тегави пъзели да забиеш и да се чудиш какво да правиш. Брутално се изкефих. Сега видях, че някаква венецуелка озвучава Кей- невероятно добре се е справило момичето, примерно като губиш временно Никс, веднага си личи тревогата в гласа й. Изобщо, много пипната игра в почти всички направления, не знам защо остана по-скоро недооценена от хората. Отново казвам, много повече ме хвана от другите две прехвалени SW игри, които са плоски като сюжет и тъпи като геймплей.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.