Ама премиум едишъна за 59.99 евро, където героинята се размята по сутиен примерно и има различни одежди за нея
TeamKill Media LLC, born in 2016, is an American game studio crafting cinematic masterpieces focused on PlayStation that echo the golden age of gaming.
Всъщност тази Quantum Error съм я мяркал, даже малко геймплей съм гледал и не ми се стори тотал щета, но не и чак толкова, че да я включвам в уишлист.
Имат и цели 5 проекта в момента в развитие.
Лошо няма - нали все искаме инди-разработчици.
При стелта - много съм впечатлен от изкуствения интелект, веднага започва здраво търсене, ако видят някой паднал гард, затова стелтът е задължителен и то без да пипаш гардовете. Имперските станции са кошмар- там е много тегаво, буквално за секунди те приключват, особено в началото, като нямаш умения и хубава екипировка.
Браво! Препоръчвам я с две ръце! Специално ще си я купя и за Плейстейшъна ![]()
Тези дни и аз ще я вземам, но ми се иска и прословутата Експедиция 33 да играя, макар че Сталкер повече ме блазни. Струва ми се, че съм вече по към края на Царството. Почти прочистих и втората, по-голяма зона (истинската игра) от странични мисии и задачи. Някои умения развих до 30-то ниво, максималното и се справям сам с 5-6 тежковъоръжени противника, мака и само ако се надрусам с отвари за сила и стамина. Лък и арбалет почти не ползвам, защото и там механиката е доста куца. Работи само, ако имаш 1 противник и да успееш да му вкараш 2-3 стрели. Ако са повече, другият вече се е пиближил до теб и почва да те кълца с меча, а ти докато извадиш твоя меч, защото ваденето е бавно, вече си на шиш-кебап.