Като гледам са я разглобили от критики, а играта е страхотна! Главната мацка е озвучена супер, най-накрая стабилна героиня-рейнджър-боец с очертани мускули, а не пастърма, на която й излизат циците докато се бие като в Стелар Блейд. Историйката е много приятна, не е нещо изключително, но е добре и приятно разказана, без да дразни.
Пъзелите на моменти ме поизнервиха, но засега успявам да се справя и без помощ от тубата.
Има си приятно предизвикателство, играя на нормална трудност и ме убиват чат-пат.
Интересни босове, без играта да те разкъсва и унизява излишно с надписи "Умрел си, умреляк" като загинеш като соулс игра- типичен класически екшън адвенчър, може би най-силно вдъхновен от последните два GoW.
Играта е линейна- мобчета, пъзелчета, бос накрая- идеално всички части от играта се допълват.
Препоръчвам я, поне я пробвайте, има я вече в Премиума!
Не ми е никак бавен комбата, напротив, има си страхотни скилове като отключиш- арки с меча и т.н. Супер игра е!
Има си хубаво отскачане, нямам забележки по комбата. Няма забавени цигански удари, които да те насекат на дребно ала Елдън Ринг или Нио.
"Играта е доволно насолена от медиите и играчите,а това за Летиан автоматично значи добра игра"- Не е задължително. Обикновено игрите се солят от малките педалчета, на които не им тръгва като хората дадена игра на жалките PC-та.
Вече грам не ме вълнува какво мислят пишлеметата, пускам и играя.
Джини, може би хубавите ми впечатления се дължат на това, че играя оправената и фиксирана от бъгове версия на PS5 - Enhanced Edition.