Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
15 февруари 2026
Тази metroidvania Shinobi: Art of Vengeance, някой пробва ли я, яка ли е?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
15 февруари 2026
Oт демото в Стийм останах с добри впечатления и си я добавих в wishlist-a, ама не съм я взел още, че много игри и малко време... Искам да поотмента някакви неща преди да правя още покупки, особено сега като взех Ниото и Код Вейна за които нямам време да им се накефя на макс, че приятелите не ме оставят на спокойствие
The_Doctor46
Цитиране
15 февруари 2026
dzhiny написа
Тази metroidvania Shinobi: Art of Vengeance, някой пробва ли я, яка ли е?
Аз писах отзиви още миналата година.Много добра метроидвания.Малко е различна обаче.Зоните не са свързани като на другите игри от жанра.Няколко зони,които са по-малки,но всяка си има неща за откриване.Арта е супер.Комбата е силната страна на тази игра.Комбо базирана е за разлика от повечето метроидвании.Имаш и магии,обикновени и специални.Имаш неща за мятане.Има си предизвикателства поставени по нивата,има и прилично трудни платформинг секции.Единствената ми забележка беше,че босовете бяха леснички,но не е кой знае какво оплакване.Тя тази игра се явява рестарт на Shinobi игрите,но досега не са били метроидвании.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.